16 / 05 / 2024

Nilgün Şeker Şeker Mercan

Nilgün Şeker Şeker Mercan

NSM Teknolojik Ürünler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, 16 Mart 2015'te Nilgün Şeker Şeker Mercan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ayda 120 bin TL kira verilir mi? Veren ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni Nilgün Tap, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile aylık 120 bin TL kira ödeyenlerin kim olduğunu sordu.  İşte Nilgün Tap'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Emtia yatırımcıları dikkat! Nisan'da en çok hangi ürün kazandırdı? Altın, petrol, şeker, buğday...

Artış eğiliminin hakim olduğu emtia piyasasında, geçtiğimiz ay öne çıkan ürün şeker oldu. 0,2683 dolarla 2021 Ekim'den itibaren en yüksek seviyeye ulaşan şeker, geçtiğimiz ayı yüzde 18,4 kazançla bitirdi. 

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Şeker, çay, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geliyor! Koşup koşup alın

Türkiye'de görülen yüksek enflasyon vatandaşın canını yakmaya devam ediyor. Şeker, çay, ayçiçek yağı derken, şimdi de ayakkabıda yüzde 120 ile 130 arasında zam beklendiği öne sürüldü.

Şeker fiyatlarına gelen zamların arkasında ne var artışlar vatandaşa nasıl yansıyacak? İşte son gelişmeler

Türk Şeker'in, Tarım Kredi başta olmak üzere bazı marketlere sattığı şekere yüzde 67, diğerlerine yüzde 37 tutarında zam yapması piyasada şaşkınlık yarattı. Türkşeker'in dün pancar çiftçisine 476 milyon lira avans ödemesi yapmasının ardından alınan kararın perde arkası ortaya çıktı.

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Migros'ta ayçiçek yağı şeker ve un fiyatlarında dev bayram indirimi! 3 gün sürecek

Bayram alışverişinde bütçeye destek Migros'tan geldi. Ayçiçek yağı, un ve şeker fiyatlarında seçili ürünlerde indirime gidildi. Bayram süresince yapılacak ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu bilgisi paylaşıldı. İşte Migros'taki indirimli ürünlerin fiyat listesi...

Türkşeker'in yaptığı zam sonrası şeker fiyatları kaç TL oldu? İşte A101, Migros, Türkşeker 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) geçtiğimiz gün şeker fiyatlarına yüzde 31 oranında zam yaptı. Peki zamdan sonra şeker fiyatları zincir marketlerde kaç TL oldu? Şeker kg kaç TL 2022? İşte A101, ŞOK, Migros, 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'nın 9 ildeki taşınmazı 41.7 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait çok sayıda kentteki gayrimenkulün satışı gerçekleşti 

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

Nilgün Şeker Şeker Mercan Haberi

Nilgün Şeker Şeker Mercan

NSM Teknolojik Ürünler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Şeker Şeker Mercan Müdürlüğü'nde kuruldu.


NSM Teknolojik Ürünler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her nevi boya, izolasyon malzemesi, yapı malzemeleri,yapı kimyasalları ithalat ve ihracatı ile yurtiçinde satış ve pazarlamasını yapmak. b. Konusuyla ilgili proje, mühendislik, taşeronluk, taahhüt işleri,danışmanlık, teknik müşavirlik yapmak. c. Konusu ile ilgili işletmeleri aktif ve pasifiyle birlikte devir almak, başkasına devretmek d. Konusu ile ilgili lisans, imtiyaz ve telif haklarını, patent, marka, model alemeti farika , know-how, good-will, ve benzeri maddi fikri ve sınai hakları iktisap etmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak bunlar üzerinde irtifa ve rehin hakları tanımak yurtiçi ve yurtdışı işletme anlaşmaları yapmak e....