22 / 07 / 2024

Ntowers'ta 57 bin TL'ye!

Ntowers'ta 57 bin TL'ye!

İstanbul'un en hızlı değerlenen yerleşim bölgelerinden biri olan Esenyurt'ta, Özyurtlar İnşaat güvencesiyle yepyeni bir yaşam alanı yükseliyor




20 yıllık bir inşaatçılık deneyimine sahip olan Özyurtlar İnşaat; yapı market olarak başladığı sektördeki yaşamına bugün dev projelerle devam ediyor.

Özyurtlar İnşaat, bu kez Ntowers Konutları ile En'lerin buluştuğu bir yaşam alanına imza atıyor. Toplam 30 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Ntowers, sakinlerine en iyi yaşamı sunmak amacıyla yola çıkıyor. Ntowers 5 Mayıs 2010 tarihinde Çırağan Palace Kempinski'de, seçkin basın mensuplarının katılacağı bir basın toplantısında, lansmanını gerçekleştiriyor.

Yüzde 75'i yeşil alana ayrılan Ntowers Konutları'nda; 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. İşlevselliğin ön plana çıkarıldığı dairelerde, 1+1 seçeneklerinde dahi ferah ve geniş bir yaşam alanı yaratılıyor. 1+1 daireler 57 bin TL'den, 2+1'ler ise 87 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

N Sosyal:

Ntowers'da yer alan sosyal alanlar sayesinde eski komşuluklar yeniden canlanıyor. Ntowers sakinlerinin komşuları ve misafirleriyle birlikte yararlanabileceği; restaurantlar ve bistro cafe keyifli sohbetlere ev sahipliği yapmak için bekliyor. Üstelik açık ve kapalı otoparklar sayesinde Ntowers'da park sorunu yaşanmıyor.


N Sportif:

Ntowers'da spordan vazgeçemeyenler için; tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, bisiklet, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor.


N Güvenli:

Ntowers'da 24 saat güvenlik birimleri hizmet veriyor. Ayrıca acil durumlar için, Ntowers bünyesinde 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti veriliyor. Ntowers sakinlerinin bölge merkezlerine güvenle ulaşabilmesi içinse, Ntowers servisleri hazır bekliyor. 

N Çocuk Dostu:

Ntowers çocuklar için adeta bir cennet. Çocuklar Ntowers'da binalar içinde kapalı kalmaktan kurtuluyor. %75'i yeşil alana ayrılmış sitelerinde özgürce oynayabiliyorlar. Onların doyasıya keyifli anlar geçirmeleri için bir çocuk oyun alanı bulunuyor. Ntowers Çocuk Kulübü de düzenli olarak onlar için aktiviteler planlıyor. Ntowers'da küçük çocukların güvenle emanet edebileceği bir kreş de yer alıyor.

N Geniş Park Alanlı:

Ntowers projesinin hemen yanında 150.000 m² Şehitler Parkı ve onun yanında 100.000 m²  Gaziler Parkı bulunuyor. Bu iki park Türkiye'nin en büyük  şehir parklarından sayılıyor. Parklar, toplam 250.000 m²'lik bir alanı kapsıyor. Parklarda uluslararası yarışmalar için hazırlanmış Paint Ball Sahası da yer alıyor. İstanbul'un en sağlam zemine sahip ve en hızlı değerlenen yerleşim birimlerinden biri olan Esenyurt'ta inşa edilen Ntowers, en'lerin buluştuğu bir yaşam alanı hayal eden herkesi bu eşsiz projeye davet ediyor.  
 
Güven ve Profesyonelliğin adresi; Özyurtlar İnşaat 
Özyurtlar İnşaat, 20 sene önce Esenyurt'ta kurulmuş olup, uzun yıllar yapı market olarak hizmet veren firma, var olduğu süre boyunca profesyonel çalışma anlayışı ve ileri görüşlü uzman kadrosu ile müşterilerinin her zaman yanında olmuş; 2004 yılı itibariyle de inşaat sektöründe konut ve işyeri inşaatları ile faaliyet göstermeye başlamıştır. 

Yapı  malzemeleri ticareti alanında faaliyet göstermenin tecrübesi ile güçlü adımlar atan firma, Bahçeşehir - Boğazköy bölgesinde Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt bölgesinde Tasarımcılar İş Merkezi, 3 etaptan oluşan Gardencity projesi ve Esenkent - Bahçeşehir arasındaki Ntepe Bulvarı'nda yer alan Ntepe Evleri ile inşaat sektöründe müşterilerinin güvenini kazanmış, bölgesinde güçlü bir inşaat firması olmuştur. Firma, müşterilerinden aldığı güven ve destek ile her geçen gün büyümekte, yaptığı yeniliklerle inşaat sektörüne yön vermektedir.

www.ozyurtlar.com

444 4 027


Geri Dön