03 / 05 / 2024

Nuh çimento şžirketi genel kurul toplantısı düzenliyor!

Nuh çimento şžirketi genel kurul toplantısı düzenliyor!

Nuh çimento Sanayi Anonim şžirketi 20 Nisan 2011 çarşamba günü olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirecek. Olağan genel kurul toplantısı Nuh çimento Fabrikası Toplantı Salonu, Kocaeli adresinde düzenlenecek...



 Verilen ilan şu şekilde;

şžirketimizin 25 Mart 2011 tarihinde yapılan 2010 faaliyet yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısında, azınlığın TTK 377. maddesi çerçevesinde bilanço görüşmelerinin en az 1 ay süre ile ertelenmesi talebi üzerine; gündemin bilanço ve kalan maddeleri ile birlikte en az 1 ay süre ile ertelenen Olağan Genel Kurulumuzun, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere 27 Nisan 2011 çarşamba günü saat 16:00'da Nuh çimento Fabrikası Toplantı Salonu - Akyar Mevkii Hereke/ KOCAELİ adresinde toplanacaktır. Bu toplantıda yeterli olan toplantı nisabının oluşması için, şirket sermayesinin en az 1/4'ünü temsil eden pay sahiplerinin veya temsilcilerinin hazır bulunmaları şarttır.

Sayın ortaklarımızın toplantı gününden en geç bir hafta öncesine kadar (20 Nisan 2011 çarşamba günü saat ,17:00) MKK nezdinde aracı kuruluşlann/ilgiÜ®i bankaların yatırımcı hesaplarında saklamada bulunan şirketimize ait paylarını Genel Kurul Blokaj Listesi'ne kaydettirmelerini ve alacakları Genel Kurul Blokaj Formu'nu toplantı gününe kadar Akyar Mevkii Hereke / KOCAELİ adresindeki Muhasebe Müdürlüğü'ne veya İnönü Cad. No:102 Kozyatağı / İSTANBUL adresindeki şirket merkezimize tevdi ederek giriş kartı almalannı rica ederiz, isimlerini Genel Kurul Blokaj Listesi'ne kaydettirmemiş ortaklarımızın yasal olarak toplantıya katılma imkanının olmadığını sayın ortaklanmızın bilgilerine sunarız.

2010 yılına ait Bilanço, Gelir Tablosu ile Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçiler ve Bağımsız Denetçi Raporları şirket merkezinde, Hereke'de Muhasebe Müdürlüğü'nde ve şirketimizin www.nuhcimento.com.tr web adresinde ortaklarımızın incelemelerine .hazır bulunmaktadır.

Toplantıda kendilerini vekaleten temsii ettirecek ortaklarımızın, vekaletnamelerini aşağıdaki örneğe göre düzenlemeleri ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri IV No.8 Tebliği hükümleri çerçevesinde ya imza sirkülerini ekleyerek veya imzalannı notere onaylatarak şirketimize tevdi etmeleri gerekmektedir.

NOT: Sermaye Piyasası Kanunu'nun Geçici 6. maddesinin uygulama esaslarını içeren Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun 30.01.2008 tarih 294 sayılı genel mektubu gereğince ortaklarımız hisse senetlerini kaydileştirmedikleri sürece; 31.12.2007 sonrasında yapılacak bedelli,,bedelsiz sermaye artırımlarından ve bu tarihten sonra tahakkuk eden temettülerden yararlanamayacaklar, genel 'kurul toplantılarına katılamayacaklardır.

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ
1)  Açılış, başkan, katip ve oy toplayıcısından oluşan Başkanlık Divanının seçilmesi,
2)  Genel Kurul Toplantı tutanağının imzalanması için Başkanlık Divanı'na yetki verilmesi,
3)  2010 yılı bilanço ve gelir tablosu hesaplarının okunması, görüşülmesi ve onaylanması,
4)  2010 yılı kar dağıtımıyla ilgili teklifin görüşülerek kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi,
5)  Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Denetçilerin ibra edilmeleri,
6)  Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile Denetçilerin seçilmesi ve ücretlerinin tespiti,
7)  T.T.K.'nun 334 ve 335, maddelerine göre şirket Yönetim Kurulu Üyelerine izin verilmesi,
8)  2010 yılı içinde yapılan bağışlar hakkında Genel Kurulun bilgilendirilmesi,
9)  şžirketimizin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin ve ipotekler hakkında bilgi sunulması,
10)Dilek ve temenniler.  


 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön