04 / 05 / 2024

Nurol GYO PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Nurol GYO PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim'i bağımsız denetim kuruluşu olarak seçti.



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bağımsız Denetim Kuruluşunun tescili hakkında açıklama yaptı. 

Nurol GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunundaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak seçildi.

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
30.06.2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında Şirketimizin 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunundaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmiş olup, bu karar İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından   20.07.2020 tarihinde Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilmiştir.  


Geri Dön