30 / 04 / 2024

Nurol Life Aslantepe satış fiyatları!

Nurol Life Aslantepe satış fiyatları!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Life

Nurol Life Aslantepe satış fiyatları metrekare olarak 2 bin 800 dolardan başlayarak değişiyor. Nurol GYO projesi Nurol Life Aslantepe projesinde ödemeler banka kredili olarak yapılıyor...




İstanbul Seyrantepe'de Aslantepe olarak bilinen bölgede yükselen  Nurol Life  projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Nurol Life Aslantepe satış fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Nurol Life Evleri projesinde konut ve ofisler yer alıyor. 50 katlı bir kule ve bir baza şeklinde inşa edilen Nurol Life Evleri projesinde 502 adet rezidans daire bulunuyor.


Nurol Life Evleri projesi Türk Telekom Arena Stadı'nın karşısında kalıyor. Nurol Life Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.



Nurol Life Aslantepe satış fiyatları!


Nurol Life Aslantepe satış fiyatları metrekare olarak 2 bin 800 dolardan başlayarak değişiyor. Nurol Life Evleri projesinin satış ofisi ile 444 64 96 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Nurol Life Evleri projesinde dairelerin alanları 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor. Nurol Life Evleri projesinin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.


9 bin 525 metrekare alanda yükselen Nurol Life Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Nurol Life satış ofisi nerede?

Büyükdere Cad. Nurol Plaza No:257 B Blok Merkez Satış Ofisi Maslak 34498 İstanbul 



Nurol Life iletişim bilgisi

Tel : 444 6496

Web: www.nurollife.com


projeye sor



Geri Dön