30 / 04 / 2024

Nurol Life satış fiyatları!

Nurol Life satış fiyatları!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Life

Nurol Life satış fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlayarak değişiyor. Nurol Life projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 1 KDV imkanından yararlanabiliyor...




Seyrantepe  Nurol Life  Evleri İstanbul'un Avrupa yakasında Seyrantepe'nin Aslantepe olarak bilinen bölgesinde inşa ediliyor. 


Nurol Life satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Nurol Life satış fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Nurol Life projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Nurol GYO Nurol Life Projesi kapsamında yüzde 1 KDV imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Nurol Life Evleri Türk Telekom Arena Stadı'nın karşısında yükseliyor. Projede 502 adet konut bulunuyor.


Nurol Life projesi 50 katlı kule ve bir baza olarak inşa ediliyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Nurol Life satış fiyatları:

Nurol Life satış fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlayarak değişiyor.


2017 yılının ilk yarısında sahiplerine teslim edilecek projede; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Nurol GYO Nurol Life Projesi 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede; çocuk oyun alanı, fitness salonu, yüzme havuzu, spor alanı gibi sosyal donatılar bulunuyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için Nurol Life Aslantepe satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Nurol GYO Nurol Life ulaşım:

Nurol Life Aslantepe ulaşım: Büyükdere Cad. Nurol Plaza No:257 B Blok Merkez Satış Ofisi Maslak 34498 İstanbul 


Nurol Life Aslantepe iletişim:

Tel : 444 64 96

Web: www.nurollife.com




projeye sor



Geri Dön