28 / 04 / 2024

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip projede teslimlerin Şubat 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.



Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları dairelerin metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. 9 blok halinde yükselen proje 55 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Nurol GYO imzası ile hayata geçirilen  Nurol Park  Evleri Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Projede peşinat, vade farkı ve KDV olmadan 50 ay taksit uygulanıyor. 


Anahtar teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlenen Nurol Park Residence İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerine yer veriliyor. 


Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Projede 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve 836 adet towers daire ve ofisler mevcut. 


Bağcılar Nurol Park'ın sosyal alanları; avlu ve açık hava dinlenme alanları, spor tesisleri, güneşlenme terasları, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, teraslar, alışveriş alanları ve restorandan oluşuyor. 


Nurol Park ulaşım bilgileri: Evren Mahallesi, Bahar Cad. No:43-J Basın Ekspres / İstanbul


Nurol Park satış ofisi telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön