03 / 05 / 2024

Nusaybin'de konutları ve işyerleri yıkılmış olanlar hak sahibi sayılacak!

Nusaybin'de konutları ve işyerleri yıkılmış olanlar hak sahibi sayılacak!

Nusaybin'de incelemelerde bulunan Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe, iş yerleri yıkılmış olanların hak sahibi sayılacağını belirtti.



Nusaybin'de incelemelerde bulunan Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe, işyerleri yıkılmış olanların da hak sahibi sayılacağını söyledi.


Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe, sokağa çıkma yasağının kısmen devam ettiği Nusaybin'de bazı incelemelerde bulundu.


İlçedeki hak sahibi vatandaşların sorunlarını dinleyen Ağrakçe, iş yerleri yıkılmış olanların da hak sahibi sayılacağını belirtti.


Ağrakçe, "Fırat, Dicle, Abdulkadirpaşa, Yenişehir, Zeynelabidin ve Kışla mahalleleri sınırlarında kalan ve riskli alan ilan edilen alan içerisinde; konutları veya işyerleri yıkılmış olanlar hak sahibi sayılacaktır.  Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında üretilecek her bir konut tipine ait görseller Nusaybin'deki irtibat ofisinde tüm halkımız ile paylaşılmaktadır. Dört tip daire projesi bulunmaktadır. Bunlar 2+1, 2 tip 3+1 ve 4+1 dairelerdir. Görseller, kat planları ve konu ile ilgili her türlü bilgi Nusaybin'deki irtibat ofisinde verilmekte ve bu ofiste hak sahibi vatandaşlarımız ile uzlaşma sözleşmeleri yapılmaktadır. Hak sahibi vatandaşlarımızın vakit kaybetmeden irtibat ofisindeki uzlaşma komisyonu ile görüşerek işlemlerini sonuçlandırması gerekmektedir. Bu nedenle hak sahibi vatandaşlarımızı irtibat ofisimize davet ediyorum." dedi


Doğru Haber 


Geri Dön