03 / 05 / 2024

Mesut Ağrakçe kimdir

Mesut Ağrakçe kimdir

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe ve Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız görevden alındı. 

Nusaybin'de konutları ve işyerleri yıkılmış olanlar hak sahibi sayılacak!

Nusaybin'de incelemelerde bulunan Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe, iş yerleri yıkılmış olanların hak sahibi sayılacağını belirtti.

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Bekir Ağırdır kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Ağırdır ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

Altın yıktı geçti, dolar dur durak bilmiyor! Uzman isim olacakları peş peşe açıkladı! Eğer böyle giderse...

Siyasetçi Cemal Enginyurt kabine sonrasında altın ve dolar kurundaki gelişmeleri değerlendirdi ''altın yıktı geçti dolar kuru dur durak bilmiyor'' diyerek olacakları peş peşe açıkladı. 

Lider Faktoring A.Ş. Nedim Menda Kimdir? Nedim Menda kaç yaşındadır?

Nedim Menda kimdir? Nedim Menda’nın mesleği nedir? Nedim Menda eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Eğer bu telefonlardan birini kullanıyorsanız yandınız! Peş peşe açıklandı! Xiaomi, Redmi ve POCO EOS listesi!

Güncelleme desteği sonlanan Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar peş peşe açıklandı! Eğer bu telefonlardan birini kullanıyorsanız yandınız! İşte o liste...

Ticaret Bakanlığı açıkladı! e-Seferberlik başlatıldı: Ürünler indirimli satılacak! 

Ticaret Bakanlığı tarafından Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Buna göre elektronik pazar yerlerinde depremzedelerin öncelikli ihtiyaç ürünlerini indirimli olarak satışa çıkacak. Bu satışlardan pazar yerleri komisyon almayacak, satıcılar ürünlere indirim yapacak ve kargo şi

Mesut Ağrakçe kimdir Haberi

Mesut Ağrakçe kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 2 ilin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü görevden alındı. 

Bugünkü 31553 sayılı Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar yayımlandı. 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe ve Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız görevden alındı. 

Karar: 2021/365

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı;

-Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe, 

-Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız,

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 

Karar için