27 / 04 / 2024

Nuvo Dragos Evleri fiyatları!

Nuvo Dragos Evleri fiyatları!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Maltepe Nuvo Dragos Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları minimum 66 metrekare, maksimum ise 219 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Nuvo Dragos Evleri fiyatları ne kadar?



Toplam 6 mağaza, 999 daire, 1 ofis ve 1 müstakil villadan meydana gelen  Nuvo Dragos  Konutları 'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor. 


Özderici GYO imzası taşıyan Nuvo Dragos Rezidans lokasyon olarak  Marmaray  istasyonuna, Adalet Sarayına, Kartal-Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesine ve Kartal-Kadıköy metro istasyonuna yakın bir bölgede bulunuyor. 


Nuvo Dragos Evleri fiyatları konutların büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. 5 blok halinde yükselen proje 52 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Nuvo Dragos Residence 'de yer alan sosyal yaşam alanları çocuk oyun alanları, koşu-yürüyüş parkuru, güvenlik hizmetleri, basketbol sahası, dinlenme alanları, tenis kortu, çocuk yüzme havuzu ve  kapalı yüzme havuzundan oluşuyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos Evleri fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde 36 ay 0 faiz, yüzde 60 peşin ödemelerde ise 75 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 


Nuvo Dragos ulaşım: Cevizli mahallesi, Tugay yolu caddesi No:12


Nuvo Dragos iletişim bilgileri

Telefon numarası:0216 370 89 89

Web sitesi:www.nuvodragos.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön