16 / 05 / 2024

Nuvo Dragos'ta metrekaresi 3 bin TL!

Nuvo Dragos'ta metrekaresi 3 bin TL!

Nuvo Dragos, haziran ayı sonuna kadar özel fiyatlarla satışa sunuluyor



Maltepe Dragos'da  yeşillikler içinde, merkezi bir konumda, Marmara denizi ve adalar manzaralı bir proje doğuyor.  Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yürütülen Nuvo Dragos, haziran ayı sonuna kadar özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

E-5 karayolunun deniz tarafında, Carrefour Maltepe AVM'nin hemen yanı başında yeralan Nuvo Dragos brüt 52 bin metrekare alan üzerinde 999 adet rezidans daire, 7 mağaza ve 1 ofis olmak üzere  toplam 1007 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Tüm siteyi dolaşan yürüyüş alanları ve geniş sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Biri çocuk havuzu olmak üzere üç adet yüzme havuzu, tenis kortu, çok amaçlı basketbol ve voleybol salonları, çocuk oyun alanları, vitamin barın yeraldığı Nuvo Dragos'ta görüntü kirliliğini engellemek ve daha fazla yeşil alan için otoparklar tamamen kapalı olarak tasarlandı.

Nuvo Dragos'tan sahil yoluna ulaşmak 2-3 dakika, TEM'e ulaşmak ise sadece 8 dakika. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 km, 2011 yılında tamamlanacak Kadıköy-Kartal metro hattına yürüyüş mesafesindeki  Nuvo Dragos, yapımı süren Adalet Sarayı'na, hastane ve üniversitelere yakınlığı ile de yatırımcılara önemli avantajlar sunuyor.

Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'ne komşu Dragos'ta, İstanbul Metropolitan Planlama Merkezi (IMP) öncülüğünde şehrin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Böylece yakın bir gelecekte Dragos ve Kartal'da sosyal ve ekonomik hayat daha da canlanacak. Her iki bölgenin sinerjisinden doğal olarak yararlanacak olan Nuvo Dragos'un da böylece yatırım değeri artacak. 

Nuvo Dragos‘ta ilk etapta  258 adet rezidans daireden oluşan A bloğu satışa sunuluyor. Bu rezidans bloğunda  80 metrekareden başlayan 1+1 daireler  101 m2 den başlayan 2+1 daireler 135 metrekareden başlayan 2+1 dubleks daireler  207 metrekareden başlayan 3+1 dubleks daireler ve 196 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler  bulunuyor . Bu blokta yer alan dairelerde brüt 3.5 mt kat tavan yüksekliği planlandı. Bu blokta yüksek tavanlı atriumlu yaklaşık 100 metre büyüklüğünde Lobi mevcut olup,ayrıca her üç katta bir yaklaşık 100 mt büyüklüğünde kat bahçeleri vardır. Bu bloktaki   dairelerin çoğunda  deniz ve adalar manzarası mevcuttur.

Özderici GYO ‘nun  yeni projesi  Nuvo Dragos eski  Singer fabrikasının  bulunduğu arsada yeralıyor. Arsanın büyüklüğü brüt 52 bin metrekare, İnşaat alanı toplamı ise 187 bin 505 metrekare. 

Halka açık bir İMKB şirketi olan Özderici Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.‘nin hisse senetleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmekte olup, şirketin kayıtlı sermaye tavanı 100 milyon TL ve çıkarılmış sermayesi 25 milyon 800 bin TL olarak açıklanıyor. Nuvo Dragos'ta rezidans metrekare fiyatları ise yaklaşık 3 bin TL'den başlıyor
 

PROJENİN  ÖZELLİKLERİ:

- Merkezi konum  (Sabiha Gökçen 12 km,  Carrefour Maltepe AVM 100 metre,   2011'de tamamlanacak Kartal/Kadıköy  metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde)

- Blok girişleri, danışma ve lobiler

-  Biri 424 m2 , diğeri 232 m2  olmak üzere iki adet yüzme havuzu ve bir adet cocuk yüzme havuzu

- Çocuk oyun alanları

- Peyzaj tasarımı ve suni gölet(dere)

- Basketbol/voleybol ve tenis sahaları

- Vitamin Bar

- 24 saat güvenlik

- Daire içi yangın algılama dedektörü, daire içinden güvenlik merkezi ile sesli görüşme

-  Kapalı otopark, 1+1 daireler 1 araçlık : 2+1 ve 3+1 daireler 2 araçlık park yeri

- Açık oturma ve dinlenme alanları

- Tüm mutfaklarda aspiratör,fırın, bulaşık makinası standart

- Merkezi ısıtma  ve  dairelerdeki  tüm ısıtma ve sıcak su kullanımı için payölçer.

www.nuvodragos.com
0216 371 98 58


Geri Dön