30 / 04 / 2024

Nuvo Dragos'ta yüzde 5 peşinatla!

Nuvo Dragos'ta yüzde 5 peşinatla!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Nuvo Dragos'ta yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. İstanbul’un en özel manzaralarından Adalar manzarasına hakim proje 2 bin 726 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.



Nuvo Dragos projesinde yeni oluşturulan kampanyaya özel anlaşmalı bankalar üzerinden yüzde 5 peşinat, 120 ay 0.98 faiz oranı ile satışa çıktı. Peşin ödeme yapmak isteyenler için ise yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

İstanbul Maltepe ve çevresinin en geniş sosyal alanına sahip  Nuvo Dragos  projesi 2 bin 726 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 

Nuvo Dragos’ta özel peyzajlı geniş bahçeler, basketbol, voleybol sahaları, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, ortak kullanımlı seyir terasları, plates stüdyo odası, koşu ve yürüyüş alanları, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları, köpek gezdirme alanları mevcut. 


Tüm ulaşım hatlarının ortasında, mükemmel lokasyon…

Nuvo Dragos projesi tüm ulaşım arterlerine yürüme mesafesinde yer alıyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında,  Marmaray  ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan proje minibüs yolu ulaşım alternatiflerine ve Carrefour Maltepe Park AVM’ye yakınlığı ile ön plana çıkıyor.

Nuvo Dragos'un yakınında Koşuyolu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kartal Adliye Sarayı bulunuyor. 


http://www.nuvodragos.com/


projeye sor



Geri Dön