28 / 04 / 2024

O banka anne babalara eğitim harcamaları için tam bu kadar para hediye edecek!

O banka anne babalara eğitim harcamaları için tam bu kadar para hediye edecek!

Okulların açılmasına sayılı günler kala bütün bankalar peş peşe eğitim harcamalarına ilişkin kampanyalar düzenlerken yeni bir kampanya haberi de QNB Finansbank’tan geldi. QNB Finansbank, eğitim harcamalarına 600 TL hediye edeceğini duyurdu.



11 Eylül’de başlayacak yeni eğitim ve öğretim için geri sayım başladı. Bu nedenle, anne babalar da eğitim ve kırtasiye alışverişlerine hız verdi. Bu kapsamda, tüm bankalar arka arkaya eğitim ve kırtasiye harcamalarına yönelik kampanyalar düzenlerken bir yeni kampanya haberi de QNB Finansbank’tan geldi. QNB Finansbank, 30 Eylül'e kadar her 400 TL ve üzeri eğitim, kırtasiye ve giyim alışverişine 40 TL ParaPuan vereceğini açıkladı.

Öte yandan, kampanyanın sadece Card Finans müşterilerine özel olarak düzenlendiğini duyuran QNB Finansbank, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri ve katılım koşullarını da Card Finans’ın resmi internet sitesinden paylaştı.

O banka anne babalara eğitim harcamaları için tam bu kadar para hediye edecek!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyanın 17 Ağustos 2023 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında kadar geçerli olacağı ifade edildi.                      

  • Kampanyaya, QNB Finansbank’ta kayıtlı olan cep telefonundan işlem yapmadan önce OKUL yazıp 2273’e kısa mesaj göndererek, QNB Finansbank çağrı merkezinden, ATM'lerden ya da QNB Mobil uygulamasından kayıt olunabileceği belirtildi. Diğer taraftan, 2273’e gönderilecek her kısa mesaj, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden bir adet kısa mesaj olarak ücretlendirileceği aktarıldı.

  • Kampanya çerçevesinde kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya dâhil olunan bireysel kredi kartına işlem sırasında yükleneceği ve vu puanların 31 Ekim 2023'ye kadar kullanılabileceği bildirildi.

  • Bir kişinin kampanyadan farklı CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartları ile yararlanabileceği ve bunun yanı sıra, tüm bu kartları ile toplamda en fazla 600 TL değerinde ParaPuan kazanabileceği duyuruldu.

O banka anne babalara eğitim harcamaları için tam bu kadar para hediye edecek!

  • Kampanya doğrultusunda, ek kartlar ile gerçekleştirilen harcamalardan kazanılan ParaPuan’ların ek karta aktarılacağı paylaşıldı.

  • Alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, iade edilen ürünün tutarı ile orantılı bir şekilde kazanılan ParaPuan’ların geri alınacağı ve bununla beraber, ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutarın işlem yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılacağı belirtildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Toplu sözleşmede şok gelişme! Kimin ne kadar maaş alacağı peş peşe belli oldu! İşte yeni zamlı maaş tablosu...

7 bin 500, 8 bin, 9 bin ve 10 bin TL emekli maaşı alanlara yüzde 33 zam müjdesi! Hemen yeni zamlı maaşlarınıza bakın!

Migros'ta oto koltuk tüy toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL'ye düştü!

Geri Dön