Ekonomi

O banka müşterilerine duyurdu! Ayın 30’una kadar kartınıza yüklenecek! İşte detaylar!

Müşterisi fazla olan o banka, önemli bir duyuruda bulundu. Ayın 30’una kadar kartlara ödeme yapılacak. İşte detaylar! 1 ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Amazon

Alışveriş yaptıkça hediye puan sahibi olabilirsiniz.  1 ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol web site ve mobil uygulamalarından World Card ile tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 40 TL, toplamda 200 TL Worldpuan hediyeye sahip olabilirsiniz.

İşte merak edilen ayrıntılar…

Sözü edilen bu kampanya Amazon.com.tr, Hepsiburada, Çiçeksepeti, N11.com ve Trendyol, web site ve mobil uygulamalarından yapılacak alışverişler için geçerli olmaktadır. Trendyol ve Dolap.com’da cüzdan ile yapılan harcamalar bu kampanyaya dahil değildir.

KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri geçerli olup, Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler dahil edilmemektedir.

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir, Anadolubank Worldcard’lar kampanya içinde değildir.

İşte kampanya detayları!

Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS yolu ile kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakıp, müşteri numaralarını 4454’e göndermeleri istenmektedir.

Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti kaç TL? İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatları artık yüz güldürecek! Fiyatlarda beklenen düşüş! İşte detaylar!

16 Eylül evde bakım maaşı yatan iller açıklandı mı? İşte 16 Eylül 2022 evde bakım maaşı yatan iller!