29 / 04 / 2024

O bankadan flaş hareket! Kredi faizi 0,99'a düştü! Emekli, memur, işçi, asgari ücretli, herkes alabilir! Hemen bakın!

O bankadan flaş hareket! Kredi faizi 0,99'a düştü! Emekli, memur, işçi, asgari ücretli, herkes alabilir! Hemen bakın!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldüren haber Akbank'tan geldi. Akbank 0,99 faiz oranıyla kredi vereceğini açıkladı. İşte detaylar... 



Olaymedya'da yer alan habere göre, Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan Akbank, son dönemlerde potansiyel müşterilerine ulaşmak amacıyla peş peşe bazı dev adımlar attı. Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, bu kapsamda Akbank, özellikle emekli maaş müşterilerine ulaşmak için emekli maaşlarındaki artışlar sonrası promosyon ödemelerini yükselterek dikkatleri de üzerine çekti. Daha sonra bazı kredi paketleri ile kampanyalarını genişleten Akbank, 31 Ağustos 2022'ye  kadar başvuruları sürecek olan yeni kampanyasında, yüzde 0,99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi paketini açıkladı. 

Peki Akbank0,99 faiz kampanyalı kredi paketinin detayları nedir? 0,99 faiz oranlı kredi nasıl kullanılır? İşte detaylar...

O bankadan flaş hareket! Kredi faizi 0,99 a düştü! Emekli, memur, işçi, asgari ücretli, herkes alabilir! Hemen bakın!

AKBANK’TAN SON DAKİKA KREDİ DESTEĞİ

Akbank merakla beklenen yepyeni kredi paketini duyurdu. Acil nakit ihtiyacı olanlar için yüzde 0,99 faiz oranlı kredi paketini sağlayan Akbank, söz konusu kredi paketinde azami 7 bin 500 Türk Lirası'na kadar kredi limiti veriyor. Akbank, söz konusu kredi kampanyasını, ilk defa Akbank müşterisi olacak olanlara sunuyor.

Akbank’ın sunduğu söz konusu kampanyadan, belirtilen yollarla Akbank müşterisi olarak faydalanmak isteyen vatandaşların, 31 Ağustos 2022'ye kadar yüzde 0,99 faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapması gerekli. Yine verilen bilgilere göre, başvurusu onaylanan ve gereken şartları karşılayan vatandaşlar, yaptıkları başvurular sonrasında 7 bin 500 Türk Lirası'na kadar olan bu kredilerden anında faydalanabiliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön