20 / 07 / 2024

O bankadan müşterilerine büyük kampanya! Son 7 gün!

O bankadan müşterilerine büyük kampanya! Son 7 gün!

Ziraat bankasından bankanın kendisine ait kartı olanlar için açıklama geldi. Ziraat Bankası resmi internet web sitesinden Ziraat Bankası kartı olanları ilgilendirecek özel kampanyaları duyurdu...




Ziraat Bankası, Ziraat Bankası kartlarına sahip vatandaşlara özel kampanyaları resmi internet sitesinde duyurmaya devame ediyor. Ziraat Bankası, kart sahiplerine yönelik birçok kampanyanın 7 gün sonra sona ereceğini resmi internet sitesinde açıkladı.

 Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden 7 gün sonra ''SEVGİLİLER GÜNÜ ALIŞVERİŞLERİNİZE TOPLAMDA 75 TL BANKKART LİRA ve EMEKLİLERİMİZE ÖZEL 100 TL BANKKART LİRA'' kampanyası olacağını kart sabi olan müşterilerine duyurdu.

Ziraat Bankası'nın kampanyası kart sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. Ziraat Bankası kartı olanlar, kampanyadan faydalanmak için ne yapması gerektiğini merak ediyor. İşte kampanya koşulları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön