27 / 04 / 2024

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

Vatandaşların paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bir bankadan büyük bir müjde geldi. O banka vatandaşlara 40.000 TL tutarında bir maddi imkan sağlayacak. Üstelik tek bir şartları var.



Enflasyonun artması ve vatandaşların alım gücünün düşmesinin ardından vatandaşların paraya olan ihtiyaçları da arttı. Bankalar da bu sorunu görmelerinin ardından vatandaşlara yönelik kredi çalışmalarını hızlandırdı. Bir bankadan 40.000 TL müjdesi geldi. 

TEK BİR ŞARTLARI VAR

Nakit sıkıntısı yaşayan kişiler için oldukça cazip olan bu kampanya, uygun kredi notu ve sicili olanlara finansal destek sağlama imkanı sunuyor. Başvurular 1 Ağustos tarihinden itibaren başlayacak ve kredi notu ve diğer şartlara uygun olan kişilere 40.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı verilecek. Başvuru sonuçları 1 dakika içinde açıklanacak ve onaylanan tutar anında hesaplara yatırılacak.

Özellikle SMS ile başvuru yapmak isteyenler, "KREDİM TC KİMLİK" yazarak 3280 numarasına mesaj gönderebilirler. SMS başvuruları hızlı bir şekilde değerlendirilecek ve kredi onayı alan tutar en yakın banka şubesinden kullanılabilecek. Bu süreçte gelir belgesi talep edilmeyecek.

Ayrıca, Denizbank uygun faiz oranlarıyla kredi başvurularını MOBİL uygulama üzerinden de 7 gün 24 saat kabul etmektedir. Kredi notunun 1400 ve üzerinde olması da başvuru için gereken tek şart olarak belirtiliyor.

 


Geri Dön