29 / 04 / 2024

O bankanın kampanyasında sadece TC kimlik ile başvurmak yeterli! Tam 10.000 TL veriyor

O bankanın kampanyasında sadece TC kimlik ile başvurmak yeterli! Tam 10.000 TL veriyor

TC kimlik numaranız ile başvurmanız halinde sizlere 10.000 TL ödeme verileceği duyurusu yapıldı. Bankanın bu açıklaması ile ödemeyi almak için gerekli şartları ve detayları da açıkladı. 



TC kimlik numarası ile yapılacak olan başvurular sonucunda o banka 10.000 TL ödeme vereceğini tüm vatandaşlara duyurdu. Banka bu kampanyayı bu sabah başlattığını ve Başvuruları almaya devam ettiğini tüm vatandaşlara duyurdu. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindiren bu haber Vakıfbank tarafından yapıldı. Tüm detayları açıklayan Vakıfbank başvuru yapma hususunda vatandaşları gecikmemeleri yönünde uyardı. 

 O bankanın kampanyasında sadece TC kimlik ile başvurmak yeterli! Tam 10.000 TL veriyor

Vakıfbank yeni kampanya duyurdu

Vakıfbank bu sabah saatlerinde kampanyasını tüm vatandaşlar ile duyurdu. Acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşların içine su serpen bir duyuru yapıldı. Vakıfbank tarafında yapılan açıklamaya göre tüm ihtiyacı olanlara özel, düşük faiz oranları ile 10.000 TL acil nakit verilecek. Başvuru işlemleri de oldukça kolay olduğunu duyurdu. Şubeye gitmeden, SMS ile kredi başvurusu yapmanız bu kampanyaya katılmak için yeterli olacaktır. Vakıfbank, TC kimlik numarası ile başvuru yapan tüm vatandaşlara 36 aya varan vade seçenekleri ile bireysel ihtiyaç kredisi tüm vatandaşlar tarafından çok sevildi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön