06 / 07 / 2024

O belediye 85 personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 3 Mayıs!

O belediye 85 personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 3 Mayıs!

İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan çerçevesinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi 85 kişilik personel alımı yapacağını paylaştı. Yayımlanan ilan kapsamında, en az ilkokul mezunu 85 cankurtaran alımı yapılacak. Peki, adaylarda aranan koşullar nelerdir, başvurular ne zaman yapılacak? İşte detayl



 PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ordu Büyükşehir Belediyesince yayımlanan personel alım ilanı çerçevesinde, ilgili kadroya başvuru yapacak adaylarda bazı şartlar arandığı bildirildi Bu kapsamda, adayların 18 yaşından gün almış olmaları, en az ilkokul diplomalarının bulunmaları, tercihen gümüş cankurtaran belgesinin bulunması, iyi derecede yüzme biliyor olmaları, erkek adaylar özelinde askerlik hizmeti ile hiçbir ilgilisinin bulunmaması, adayların işini yapmasına engel teşkil edecek fiziki ve ruhsal sağlığının yerinde olması ve yine adayların affa uğramış olsalar bile belirli suçlardan mahkûm olmamaları gerektiği ifade edildi.

O belediye 85 personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 3 Mayıs!

Bunun yanı sıra, ilgili kadroya başvuru yapacak adaylarda ikamet şartı da arandığı ve adayların Altınordu, Fatsa, Perşembe, Ünye, Gülyalı ilçelerinde ikamet ediyor ya da edebilecek olmaları gerektiği paylaşıldı.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan ilan çerçevesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak olan 85 personel alımı başvuruları 3 Mayıs 2023 tarihine kadar süreceğinin altı çizildi. Adayların ilgili kurumun e-posta adresi üzerinden başvuru yapmaları gerektiği bildirildi. Aynı zamanda, adaylar için görüşme-mülakat bilgileri de netleşirken, başvuru yapan adayların havuzda yüzme becerilerini ölçmek için uygulamalı mülakata tabi tutulacakları edinilen bilgiler arasında yer aldı.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İslam Memiş’ten ağızları açık bırakacak açıklama: ‘Öyle büyük vurgunlar yapacaklar ki...’

Sıfır araçlara sürpriz zam kararı! Yeni fiyatlar aklınızı başınızdan alacak!

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!


Geri Dön