17 / 05 / 2024

O firma da işçi çıkarma furyasına katıldı! 1200 çalışanının işine son veriyor

O firma da işçi çıkarma furyasına katıldı! 1200 çalışanının işine son veriyor

Global manada üne sahip olmuş denetim ve danışmanlık firması Deloitte, ABD'de yüzlerce personelini işten çıkaracağını açıkladı. Daha önce EY ve KPMG de işten çıkarmaya gitmişti.



Deloitte, dünyanın önde gelen danışmanlık firmalarından biridir. 1845 yılında kurulan firma, vergi danışmanlığı, denetim, danışmanlık, risk danışmanlığı ve finansal danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Deloitte'un müşteri portföyü, küçük işletmelerden büyük kurumlara kadar çeşitlilik göstermektedir ve müşterilerine küresel bir perspektif sunmaktadır. Deloitte, dünya çapında 150'den fazla ülkede faaliyet gösteren 330 binden fazla çalışana sahiptir. Ayrıca Deloitte, teknoloji ve inovasyona yatırım yaparak, müşterilerine dijital dönüşüm konusunda da destek olmaktadır.

Deloitte danışmanlık, müşterilerine iş stratejisi, finansal yönetim, operasyonel verimlilik, risk yönetimi, vergi planlaması, teknoloji ve dijital dönüşüm gibi alanlarda danışmanlık hizmetleri sunan bir hizmettir. Bu hizmetler, şirketlerin iş süreçlerini optimize etmelerine, maliyetlerini azaltmalarına, risklerini yönetmelerine ve büyüme stratejileri oluşturmalarına yardımcı olur.

Deloitte danışmanlık ekibi, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş hizmetler sunar. Bu hizmetler, müşterilerin şirket içi ve dışındaki iş ortamlarında karşılaştığı zorlukları analiz ederek, öneriler ve çözümler sunarak iş süreçlerini iyileştirmeyi amaçlar. Bu şekilde, müşterilerin operasyonel süreçleri, mali performansları ve rekabet güçleri arttırılabilir.

O firma da işçi çıkarma furyasına katıldı! 1200 çalışanının işine son veriyor

DELİOTTE 1200 ÇALIŞANINI İŞTEN ÇIKARACAK

Dünyanın önde gelen muhasebe, denetim, vergi ve yönetim danışmanlığı hizmeti veren şirketlerinden Deloitte, ABD’deki iş gücünün yaklaşık yüzde 1,5’lik payını yani 1200 kişiyi işten çıkaracağını ilan etti.

 


Geri Dön