05 / 05 / 2024

O ilde 2 adet sanayi imarlı arsa satılacak!

O ilde 2 adet sanayi imarlı arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi ilçesinde bulunan 2 adet sanayi imarlı arsanın satışa çıktığını duyurdu.



Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunan 2 adet küçük sanayi alanı arsası açık teklif usulüyle satışa çıkarıldı. 7 Kasım 2023 Salı günü saat 13.30’da satılacak arsalar için şartname bedelinin bin TL olduğu öğrenildi.

Söz konusu arsalardan birinin yüzölçümünün 586,47 metrekare, ada numarasının 16 bin 742 ve parsel numarasının ise 2 olduğu öğrenildi. Diğer arsanın yüzölçümü ise 533,31 metrekare, ada numarası 16 bin 742 ve parsel numarası da 1 oldu.

 O ilde 2 adet sanayi imarlı arsa satılacak!

İLAN DETAYI

586,47 metrekare büyüklüğündeki arsa için geçici teminat bedeli 48 bin TL ve muhammen bedeli ise 1 milyon 600 bin TL olarak kaydedildi. 533,31 metrekare büyüklüğündeki diğer arsanın ise geçici teminat bedeli 42 bin TL olurken, muhammen bedeli ise 1 milyon 400 bin TL oldu.

Mülkiyeti Belediyemize ait Melikgazi İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde bulunan 2 adet Küçük Sanayi alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince yapılacak “Açık Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacaktır.
1-İhale 07/11/2023 Salı günü saat 13:50’de Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır.
2-İhale katılımcılarından istenecek belgeler: 
a)Gerçek kişilerde ikametgâh ilmühaberi ve noter tasdikli imza beyannamesi (üzerinde imza örneklerinin bulunduğu yeni alınan T.C. Kimlik Kartı, Pasaport vb. resmi kimliklerin ibrazı halinde imza beyannamesi istenmeyecektir.), tüzel kişilerde ise bağlı oldukları oda kaydı.
b)Tüzel kişiliklerde noter tasdikli imza sirküleri
c-Vekaleten katılınması halinde noter tasdikli vekaletname.

 O ilde 2 adet sanayi imarlı arsa satılacak!
ç)2886 sayılı kanundan dolayı ihaleye katılmama cezası almadığına dair yazılı taahhütname. 
d)Geçici Teminat makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları süresiz, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde ana paraya tekabül eden satış değerleri esas alınır.)
e-Şartname bedeli 1.000,00.-TL olup, bu bedelin yatırıldığına dair Belediye makbuzunun ibraz edilmesi.
f-Ortak girişim olması halinde, Ortak Girişim Beyannamesi (Ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri için (a), (b), (ç) bentlerinde belirtilen belgelerin verilmesi gerekmektedir.)
3- Son müracaat tarihi 07/11/2023 Salı günü ihale saatinden evvel olup, müracaatlar Belediyemiz Gelir Şube Müdürlüğü’ne yapılacaktır. 
4- Konu ile ilgili ihale şartnamesi ve ekleri, Belediyemiz Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü’nden temin edilebilir.
           Keyfiyet ilanen duyurulur.

Belediyeden büyük fırsat! Konut imarlı 7 arsa satacak

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!


Geri Dön