09 / 05 / 2024

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf satılıyor! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf satılıyor! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Emlak Konut güvencesiyle satılacak! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…



Emlak Yönetim olarak tecrübe ve uzmanlığı kullanılarak hizmet verdikleri projelerde toplu yaşamın gerektirdiği yenilikleri, geleneksel değer, örf ve adetlerle harmanlanıyor. Site sakinlerinin beklentilerini son teknolojik gelişmelerle destekleyerek sürdürülebilir bir yönetim anlayışıyla hizmet vermeye devam eden Emlak Yönetim, Türkiye’de site yönetimi konusunda fark yaratan çözümleriyle hizmet anlayışını üst seviyelerde tutuyor.

Emlak Yönetim, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) başta olmak üzere kamu kurumlar ve özel kuruluşların uhdesinde bulunan konut, iş yeri ve arsaların müzayede ile satış organizasyonlarını da yaparak dikkat çekiyor.

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf satılıyor! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

Katılımcılar ister müzayede salonlarına gelerek isterlerse de evlerinden veya işyerlerinden internet üzerinden müzayedelere katılabiliyor. Böylelikle tüm müzayedeler noter eşliğinde güvenilir, şeffaf rekabete açık ve fırsat eşitliğine uygun olarak yapılıyor. Bugüne kadar düzenlediği müzayedelerde 3 yılı aşan tecrübesi ve profesyonelliğiyle, çok sayıda katılımcı ile binlerce gayrimenkulü bir araya getirdi. Toplamda 3 milyar TL’den fazla taşınmazın doğru fiyatla satışına aracılık ederek gayrimenkul sektörüne katkıda bulunduğu belirtiliyor.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ev kredisi... 0.69 Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır!

Avantajlı konut kredileri sektörü nasıl etkiliyor? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sıfır konut müjdesi! Ev almak isteyenler işte şartlar!

Geri Dön