13 / 05 / 2024

Ödemiş Belediyesi'nin yeni hizmet binası Eylül'de açılacak!

Ödemiş Belediyesi'nin yeni hizmet binası Eylül'de açılacak!

Ödemiş'e uzun yıllar hizmet veren adliye binasının Ödemiş Belediyesi hizmet binasına dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, binayı eylül ayında hizmete açacaklarını söyledi.



Ödemiş'e uzun yıllar hizmet veren adliye binasının Ödemiş Belediyesi hizmet binasına dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı. Dış cephesi yenilenen ve görünümü değişen tarihi binada hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirten Belediye Başkanı Mahmut Badem, binayı eylül ayında hizmete açacaklarını söyledi.


Geçtiğimiz yıl sonu Maliye Bakanlığı'nca Ödemiş Belediyesi'ne tahsis edilen eski adliye binasında dış cephe kaplaması çalışmaları tamamlanırken, bahçede düzenlemeler başladı. Bina içindeki donanıma yönelik çalışmaların tamamlanmasının ardından Ödemiş Belediyesi'nin çok sayıdaki birimi Birgi yolundaki Kültür Merkezi binasından yeniden ilçe merkezine taşınmış olacak.


Belediye meclis toplantılarına da ev sahipliği yapacak binayı eylül ayında hizmete sunmak istediklerini belirten Başkan Badem, "Çalışmalar yoğun bir tempoda devam ediyor. Ödemiş Belediyesi'nin hizmetlerini vatandaşlarımıza daha yakın ve daha bütün şekilde sunması için yaptığımız planlama dahilinde belediyemizin birçok birimini iç ve dış cephesi yenilenen adliye binasına taşıyacağız. Eylül ayı ile birlikte hizmete açmayı planlıyoruz" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön