06 / 05 / 2024

Ödemiş-Gölcük yolunda genişletme çalışmaları sürüyor!

Ödemiş-Gölcük yolunda genişletme çalışmaları sürüyor!

İzmir Ödemiş Belediyesi, eski adı Zeytinlik olan Gölcük Beldesi ile Ödemiş arasındaki yolda yapılan genişletme ve düzenleme çalışmaları için Birgi, Gölcük, Konaklı, Ovakent ve Bozdağ Belediye Başkanlarını biraya getirdi....




Birgi, Gölcük, Konaklı, Ovakent ve Bozdağ Belediye Başkanları ile Zeytinlik yolundaki çalışmaları inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Başkanlarımızla birlikte Ödemiş için çok güzel projeler gerçekleştireceğiz. Her geçen gün gelişerek büyüyen kentimizi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak amacıyla projeler ve çalışmalara devam ediyoruz” dedi.


Başkan Keskin, “Belde belediye başkanlarıyla bugüne kadar uyum içinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğiz. Amacımız, kent-belde kardeşliği ilkesiyle Ödemiş ve çevresinin rahat yaşanabilir bir kent haline getirmektir” dedi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden sağlanacak asfalt ile birlikte Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan yol genişletme çalışmaları, Ödemiş Şoförler Sitesi önünden başlamak üzere Zeytinlik girişine kadar devam edecek. 3 km uzunluğundaki yolun iki tarafında da genişletme ve ıslah çalışmaları yapılacak ve 10 metre genişliğinde bir yol oluşturulacak. Çalışmaların 2014 Ocak ayına kadar tamamlanması planlanıyor.


Star


Geri Dön