19 / 05 / 2024

ödemiş gölcük yolu ne zaman bitecek

ödemiş gölcük yolu ne zaman bitecek

İzmir Ödemiş Belediyesi, eski adı Zeytinlik olan Gölcük Beldesi ile Ödemiş arasındaki yolda yapılan genişletme ve düzenleme çalışmaları için Birgi, Gölcük, Konaklı, Ovakent ve Bozdağ Belediye Başkanlarını biraya getirdi....

Gölcük Otel ve Lokanta tadilat karşılığı 19 yıllığına kiraya veriliyor!

Ödemiş Belediye Başkanlığı tarafından Gölcük Mahallesi Saracoğlu Caddesinde bulunan Gölcük Otel ve Lokanta, 19 yıllığına kiraya veriliyor....

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

İzmit Yeni Gölcük Yolu'ndaki ahır yıkıldı!

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri kentin Yeni Gölcük yolundaki viyadük altında bulunan ahırı yıktı. Yıkımın herhangi bir tatsızlığa karşı Zabıta kontrolünde yapıldığı bildirildi.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor.

Kocaeli Eski Gölcük Köprüsü'nde sona gelindi!

Kocaeli Eski Gölcük Yolu üzerine yapılacak köprülü kavşağın Kurban Bayramı öncesinde trafiğe açılması planlanıyor.

Gölcük Sevgi Yolu caddesi genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi güzerhında yol genişletme çalışmalarına sürdürüyor.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ödemiş Gölcük Rekreasyon Alanı'nın ilk etabı tamamlanıyor!

Bölge turizmi açısından önemli bir değer olan Gölcük’teki rekreasyon çalışmalarının birinci etabı önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Gölcük yeni görünümüyle Ödemişlilerin cazibe merkezi olacak.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş ve bisiklet yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Gölcük Yolu Outlet Center çalışmaları sürüyor!

Gölcük Yolu Outlet Center köprülü kavşak, Gölcük Yolu Outlet Center son durum, Gölcük Yolu Outlet Center inşaatı, Gölcük Yolu Outlet Center inşaat çalışmaları,

Gölcük Örcün yolu genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Değirmendere'den Örcün Köyü ile Sultan Baba Türbesi?ne gidilen yol olan Örcün yolunda genişletme çalışmalarına başladı.

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak.

ödemiş gölcük yolu ne zaman bitecek Haberi

ödemiş gölcük yolu ne zaman bitecek


Birgi, Gölcük, Konaklı, Ovakent ve Bozdağ Belediye Başkanları ile Zeytinlik yolundaki çalışmaları inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Başkanlarımızla birlikte Ödemiş için çok güzel projeler gerçekleştireceğiz. Her geçen gün gelişerek büyüyen kentimizi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak amacıyla projeler ve çalışmalara devam ediyoruz” dedi.


Başkan Keskin, “Belde belediye başkanlarıyla bugüne kadar uyum içinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğiz. Amacımız, kent-belde kardeşliği ilkesiyle Ödemiş ve çevresinin rahat yaşanabilir bir kent haline getirmektir” dedi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden sağlanacak asfalt ile birlikte Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan yol genişletme çalışmaları, Ödemiş Şoförler Sitesi önünden başlamak üzere Zeytinlik girişine kadar devam edecek. 3 km uzunluğundaki yolun iki tarafında da genişletme ve ıslah çalışmaları yapılacak ve 10 metre genişliğinde bir yol oluşturulacak....