27 / 04 / 2024

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak.




İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak. Ödemiş İlçesi'nde yaz ve kış aylarında en çok tercih edilen ören yerlerinden biri olan Gölcük, yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti ile cazibesini arttırmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Belediye tarafından yapımına başlanan Göl Kenarı Rekreasyon Projesi kapsamında, dinlenme ve spor alanları oluşturulacak.


İlk etapta 5 bin 500 metre alanda yapılacak düzenlemeyle ziyaretçilerin her türlü ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, nezih bir ortam oluşturulması amaçlanıyor. AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, Gölcük'ün turizm açısından gelişmesi için çaba sarf ettiklerini belirterek Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile Göl Kenarı Rekreasyon Projesi'ni uyguladıklarını söyledi. Başkan Badem, "Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yaz aylarına hazır olmasını planlıyoruz. Amacımız hem burada yaşayan vatandaşlarımız, hem de gelen ziyaretçilerimizin zorluk yaşamaması" dedi. Ayrıca kanalizasyon sistemi çalışmaları nedeniyle kazılan yollar Ödemiş Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliği ile düzenlendikten sonra asfaltlanacak.



Yeni Asır


Geri Dön