13 / 05 / 2024

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Özyurtlar Holding'in Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslimler başlıyor. İşte ayrıntılar...



Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ödül İstanbul projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve toplam 8 adet bloktan meydana gelen projeyi etap etap teslim edeceklerinin altını çizdi. 

"Projeyi birkaç etapta teslim edebiliriz diye düşündük. Bu bizim ‘Ödül İstanbul’da teslim edeceğimiz ilk etap. İlk etapta G ve H blok, yani daire sayısının en yüksek olduğu 997 daireden oluşan iki bloğu teslim etme kararı aldık" açıklamasında bulunan Tamer Özyurt, en çok 1+1 konutların talep gördüğüne ve 200'e yakın 2+1 ve 3+1 daire olduğuna dikkat çekti. 

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Projenin alt katının ticari ünitelerden oluştuğunu dile getiren Özyurt, "Bu alanları kurumsal firmalara kiraya vermeye özen gösteriyoruz. Türkiye’nin dev market ve kafe zincirleri bu alandaki yerlerini şimdiden aldı. Hatta halihazırda bir zincir market ve önemli bir beyaz eşya ve elektronik markası hizmet vermeye başladı" açıklamasında bulundu.

Projenin yatırımcılar tarafından çok büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Tamer Özyurt, satışı devam eden dairelerin finansman ve ödeme kolaylıklarıyla ilgili de konuştu ve "İnşaatın tamamlanma oranı yüzde 70’ler seviyesinde. Toplam 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiğimiz projemiz, yerli ve yabancı yatırımcıdan büyük ilgi görüyor" ifadelerini kullandı. 

Özyurt, satışı devam eden dairelerin fiyatlarının 1 milyon 750 bin TL ila 4 milyon TL arasında değiştiğini belirterek, ödeme de şirket bünyesinde 36 ay vade imkanı sunulduğunu aktardı. 

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Beylikdüzü’nün en hızlı değerlenen bölgesindeki konumu ve tatil köyü konforu ve izole yaşam imkanıyla hayata geçirilen Ödül İstanbul projesi, 64 ile 164 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1 büyüklükte, 2 bin 683 konut ve 102 ticari üniteden meydana geliyor. Proje, peyzaj düzenlemesi yapılmış 900 metrekarelik sosyal alan ve 1.550 metrekarelik gezi bahçesi ile toplam 2 bin 450 metrekare yeşil alanı ve çocuk parkları ile İstanbul içerisinde büyük bir doğal park yaşamı sağlıyor. 

E- 5 üzerindeki merkezi konumu, ulaşım akslarına yakınlığı ile ön plana çıkan ‘Ödül İstanbul’ metro ve metrobüs istasyonlarına, Tüyap Fuar Merkezi’ne, civardaki okul ve sağlık merkezlerine yürüme mesafesinde konumlanıyor. Proje, İstanbul Havalimanı’na da 30 dakika  uzaklıkta yükseliyor. 

Web: www.odulistanbul.com

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

Meydan Ispartakule geliyor! Yeni proje!

Zeytin Villaları'nda tamamına takas ve yüksek kredi fırsatı! Mart 2023'te teslim!


Geri Dön