30 / 04 / 2024

Ofis in Maltepe!

Ofis in Maltepe!

Firma: Buka – Efes Plaza

Proje: Ofis in Maltepe

Buka – Efes Plaza ortaklığı ile yükselen Ofis in Maltepe projesinin ayrıntılı bilgisi haberimizde yer alıyor...





Ofis in Maltepe projesi  İstanbul-Anadolu yakası Maltepe 'de hayata geçiriliyor. Loft home ofis, bahçe katı standard home ofis, 1. Kat standart home ofis ve dubleks home ofis şeklinde ofis birimlerini barındıran  Ofis in Maltepe  projesi ticari konsepte sahip olacak şekilde hayata geçirildi. 


7 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ve 2 blok halinde yükselen Ofis in Maltepe toplam 37 adet home ofisten oluşuyor. 10 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan  Ofis in Maltepe projesindeki ofislerin alanı 74 metrekareden başlayıp 231 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. 


Ofis in Maltepe fiyat: 

 Ofis in Maltepe fiyat bilgisine göre projedeki ofislerin metrekaresi 5 bin 100 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişim gösteriyor.


Ofis in Maltepe!


Lokasyon itibariyle ulaşımı kolaylaştıracak bir konumda inşa edilen Ofis in Maltepe Küçükyalı Metro ve Ataşehir / TEM bağlantı yoluna 5 kilometre, E-5'e 500 metre, Boğaz Köprüsü'ne 10 kilometre ve FSM Köprüsü'ne 15 kilometre, Maltepe Metro istasyonuna 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 kilometre, sahil yoluna 1,8 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre mesafede hayata geçirildi. 


Telefon: 0216 489 59 09

Web adresi: http://www.ofisinmaltepe.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön