15 / 05 / 2024

Ofis Tekin ergonomik ofis koltuğu FOX'u satışa sunuyor!

Ofis Tekin ergonomik ofis koltuğu FOX'u satışa sunuyor!

Ankara Siteler’de kendine özgü tasarım ofis mobilyaları ile dikkati çeken Ofis Tekin’in mart başında satışa sunmayı planladığı FOX adlı yeni ergonomik ofis koltuğunun tüm parçaları ayarlanabiliyor...




Otomobil koltuklarının rahat ve ergonomik yapısı ofis koltuklarına taşındı.


Uzun ve yoğun çalışma saatlerinin sırt ve boyun ağrılarına yol açtığı biliniyor. Bu ağrılara başta stres sebep olurken, yanlış oturuş pozisyonu ve ergonomik olarak vücut yapısına uygun olmayan ofis sandalyeleri de başlıca etkenler arasında yer alıyor.  Ankara  Siteler’de kendine özgü tasarım ofis mobilyaları ile dikkati çeken Ofis Tekin’in mart başında satışa sunmayı planladığı FOX adlı yeni ergonomik ofis koltuğu ise bu soruna yönelik olarak üretildi. FOX ofis koltuklarının sırt yüksekliğinden oturak kısmına, kolçağından kafalık kısmına kadar her parçası ayarlanabiliyor.


Ofis koltukları ergonomisinin ne kadar önemli olduğunun gittikçe daha fazla anlaşıldığını belirten Ofis Tekin Genel Müdürü Cemal Tekin, firmaların marka değerinin artması için ihtiyaçlara yanıt vermesi, bu kapsamda da inovasyon ve ARGE çalışmalarına yoğunlaşması gerektiğini ifade etti. Tekin, “Biz de sürücülerden yola çıkarak ofisteki en önemli sorunlardan birine çözüm ürettik. Sürücülerin rahat araç kullanabilmesi için otomobil koltukları rahat ve her harekete cevap verebilecek şekilde tasarlanır. Bu rahatlığı yeni FOX koltuğumuza uyarlayarak, ofislere otomobil konforunu getirdik. Yaklaşık 6 aydır üzerinde çalışılan bu proje sonunda herkese hitap edebilecek bir koltuk tasarlamayı başardık. Uzun ya da kısa, zayıf ya da kilolu her türlü çalışan ve patrona hitap edebilecek ergonomik bir ürünü kataloğumuza almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.



Malatya Gerçek


Geri Dön