29 / 04 / 2024

Ofton Elysium Fantastic Bomonti'de 816 bin dolara teraslı 3+1!

Ofton Elysium Fantastic Bomonti'de 816 bin dolara teraslı 3+1!

Ofton Elysium Fantastic Bomonti'de 1+1'ler 230 bin dolar ile 438 bin dolar, 3+1 ve 4+1 teraslı konutlar ise 816 bin dolar ile 1 milyon 375 bin dolararasında değişen fiyatlarla satılıyor



Elysium Fantastic Bomonti'yi havadan görmek için tıklayın

Elysium “Fantastic ” İstanbul 'un en merkezi noktalarından Bomonti'de, metroya, çevre yollarına, hastanelere, alışveriş merkezlerine Nişantaşı ve Taksim'e   sadece 5 dakika uzaklıkta bir konumda sakinlerini ağırlıyor.   şžehir merkezlerinde konforlu yaşam alanları sunan Ofton İnşaat 'ın güvencesini taşıyan Elysium “Fantastic ”, yapısal özellikleri ve ultra modern dış tasarımı ile adını fazlasıyla hak ediyor.

Akıllı ev sistemiyle donatılan toplam 346 bağımsız bölümden oluşan Ofton İnşaat imzalı Elysium Fantastic, mimari yapısı ve kusursuz çevre düzenlemesiyle alışılagelmiş yapılardan önemli ölçüde ayrılıyor.

Elysium “Fantastic ” karakteristik olarak tamamen hareketli cephelerin hakim olduğu bir yapı olarak öne çıkıyor. 37 metrekareden 263 metrekareye kadar uzanan farklı boyutlardaki ‘standart ' (1+1, 2+1 ve 3+1), ‘dublex ' ve ‘penthouse ' (2+1, 3+1) daire tipleri ile siz ve ailenize konforlu bir hayatın kapılarını açıyor.Elysium Fantastic Bomonti projesinde 1+1'ler 230 bin dolar ile 438 bin dolar, 3+1 ve 4+1 teraslı konutlar ise 816 bin dolar ile 1 milyon 375 bin dolararasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Her detayı sakinlerinin mutlu ve rahat bir yaşam sürmesi için tasarlanmış olan Elysium “Fantastic ”, tesis içindeki sosyal olanakları ile de fark yaratıyor. şžehrin merkezinde 1500m ² yeşil alan içinde inşa edilen Elysium “Fantastic ”,   ferah terasları ile üst katlarda bile size doğada olduğunuz hissini veriyor. Sosyal yaşam merkezi Elysium Club yerden 52 metre yüksekte 15. kattaki restoran/ kafe / bar olanakları, barbekü alanı, vitamin barıve biri kapalı iki yüzme havuzu ile hayatın ve her mevsimin tadını çıkarmanıza olanak tanıyor. çocuklarınız oyun salonlarında mutlu saatler geçirirken, fitness merkezi, sauna ve buhar odası günün yorgunluğunu geride bırakmanız için sizleri bekliyor.

Otopark ve güvenlik gibi şehir hayatının temel gereksinimlerini de karşılayan Elysium “Fantastic ”24 saat kapalı devre kamera sistemi ile korunuyor.

0212 343 51 45

www.elysiumfantastic.com

[email protected]


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön