29 / 04 / 2024

Ofton İnşaat Bomonti ve Kanadilli projelerini TL ile satıyor!

Ofton İnşaat Bomonti ve Kanadilli projelerini TL ile satıyor!

Ofton İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Altun, Bomonti ve Kandilli'deki projelerini TL üzerinden satmaya başladıklarını dile getirdi



Ofton İnşaat konut satışlarındaki durağanlığa rağmen 2012'de 65 milyon TL'lik yatırım yapacak. Ofton Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Altun, "Talep yavaşladı ama bu yatırımları yavaşlatmayacak. 2012'de de 'çivi çiviyi söker' diyerek yatırımlarımıza tam gaz devam edeceğiz. Piyasanın önünü açan hamlelerle 2012'ye hazırlanıyoruz" diye konuştu.

İNDİRİM DE YAPACAK
İlk adım ise grubun Şişli -Bomonti'de gerçekleştirdiği Elysium Fantastic projesinde dolar yerine TL üzerinden satışa geçmek oldu. 25 Aralık'a kadar geçerli olacak olan kampanyada TL ile projeden ev almak isteyenlere indirimli ve vadeli ödeme imkânı sunulacak. Projede daha önce 287 bin dolardan başlayan 1+1 daireler eski döviz kuru üzeriden hesaplanarak 527 bin TL'den satılınyor. Projede indirim de uygulanıyor. Grubun Kandilli'de gerçekleştirdiği Elysium Serene projesinde ise satışlar yine TL ile yapılıyor. Bu projede fiyat aralığı 676 bin TL'den başlayarak 1 milyon 65 bin TL'ye kadar çıkıyor. 2010 ve 2011'de toplam 150 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını söyleyen Altun, 2012'de toplam 65 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını bunlar arasında Kasımpaşa'da bir otel, Bomonti'de 400 daireden oluşan bir rezidans ve Merter'de bir proje olduğunu belirtti. Altun, ayrıca Levent'te de bir araziyle de ilgilendiklerini açıkladı. Proje üretmenin yolunun arsa üretmekten geçtiğini ancak arsa sahiplerinin bulutların üzerinde gezdiğini belirten Altun, "Bomonti'de ilk aldığımız arsalar ile son aldıklarımız arasında üç kat fiyat farkı ortaya çıktı" dedi.

Kentsel dönüşümde Piyalepaşa ve Beykoz'la ilgileniyor
"Kentsel dönüşüm projelerini dört gözle beklediklerini söyleyen Altun, Piyalepaşa, Boğaz ve Beykoz hattındaki dönüşümle ilgilendiklerini açıkladı. Altun piyasanın önünü açacak ve İstanbul'a çekidüzen verecek projeler ortaya çıkacağını belirtti. Altun, mütekabiliyeti de desteklediklerini söyledi.

Sabah


Geri Dön