Ekonomi

Öğrenciler bu bursu kaçırmayın! Çok az zaman kaldı

Ülke genelinde artan ekonomik sıkıntı en çok da öğrencileri vuruyor. Öğrenciler ailelerine yük olmamak adına çeşitli yerlerden burs almaya çalışıyor…İstanbul Sanayi Odası Vaktı, 1994 senesinden itibaren kesintisiz olarak verdiği öğrenci burslarına bu sene de devam ediyor

Burs arayan öğrencilere bir fırsat daha geldi. İstanbul Sanayi Odası Vaktı, 1994 senesinden itibaren kesintisiz olarak verdiği öğrenci burslarına bu sene de devam ediyor. Vakfın burs süresi hazırlık sınıfından başlayarak öğrencinin eğitim gördüğü fakülteden mezuniyetine kadar devam ediyor.

1 Eylül’de başlayacak olan burs başvuru sürecinde, İSOV’dan burs kazanmak isteyen öğrenciler www.isov.org.tr ve mobil uygulama olan İSOV burs mobil üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

Başvurular ne zaman kadar devam edecek?

Karşılıksız burs özelliği taşıyan İSOV bursu için başvuru süresi ise 30 Eylül'de son bulacak.

Aktarılan bilgiye göre, İSOV bursundan faydalanmak isteyen aday öğrencilerin TC vatandaşı olması şartı var. Ayrıca öğrencinin öğrenimini tamamlayabilmek için maddi desteğe ihtiyaç duyuyor olması ve belirlenen kriterler çerçevesinde akademik ve sosyal yetkinlik açılarından başarılı olması gerekiyor.

A101,ŞOK,BİM aktüel kırtasiye ürünleri! 29 Ağustos 2022 indirimli kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

Pasaport harçları yükseldi mi? 2022 pasaport harçları ne kadar?

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar 30 TL’yi aşacak! İşte o tarih