15 / 05 / 2024

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Karneler için geri sayımı başlarken velilerde hediye arayışına başladı. Bu kapsamda tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlananlar için Acer Aspire 3 en ideal karne hediyesi olarak dikkat çekiyor.



ACER ASPİRE GELİŞMİŞ ÖZELLİKLERİ

Şık tasarımı ile öne çıkan cihaz, gücünü 8 çekirdekli 12. Nesil Intel® Core™ i3-N305 işlemciden destekleniyor. 15,6 inç Full HD (1920 x 1080) ekranı ile son derece net ve gerçekçi görüntüler sağlarken gençlerin ekran deneyimini en üst düzeye çıkarabiliyor.

Tam şarjla 10 saate kadar günlük kullanım sağlayan cihaz, 4 GB DDR5 bellek ve 128 GB PCIe NVMe SSD ile öğrencilerin yüksek performans gerektiren görevlerini daha hızlı bir tamamlayabilmelerini sağlarken çalışma dosyalarını ve medya içeriklerini depolayabilmeleri için yeterli miktarda depolama alanı sunuyor.

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Gelişmiş teknik özellikleriyle öğrencilerin işlerini kolaylaştıran Aspire 3’ün Chiclet klavyesi, yuvarlak köşeli tuşları ile konforlu kullanım sunarken, geleneksel dokunmatik yüzeylerden daha çabuk tepki veren Hassas Dokunmatik Yüzey (Precision Touchpad) ise daha etkili çalışmaya yardımcı bulunuyor. Cihazın ekranında bulunan BlueLightShield™ teknolojisi, renk tonunu ve parlaklığı optimize ederek kullanıcıların mavi ışığa daha az maruz kalmalarını sağlıyor. Böylece öğrenciler, uzun süreler boyunca konforlu bir ekran deneyimi yaşayabiliyor.

ACER ASPİRE 3 FİYAT LİSTESİ

Acer Aspire 3 A315-510P notebook Türkiye’de 6999₺’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.acer.com/tr-tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Haziran 2023 tarihinde saat 14:19'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.57 Türk Lirası, Euro 25.56 Türk Lirası, altının gramı ise 1.481 Türk Lirası değerindedir.

2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak?

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

Migros'ta 176 adet ürün indirime girdi! 5 kg ayçiçek yağı 149 TL'ye, 2 litre zeytinyağı 209 TL'ye düştü!


Geri Dön