Ekonomi

Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? Öğrenci ulaşım desteği nasıl yapılır?

Öğrencilere verilen ulaşım yardımına dair detaylar araştırılıyor. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Peki Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? İşte detaylar!Bu konu ile ilgili güzel haber Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi

Öğrencilere ulaşım yardımı ile sorular yanıt bulmayı bekliyor. Bu konu ile ilgili güzel haber Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi.

İşte merak edilen detaylar!

ÖĞRENCİLERE ULAŞIM YARDIMI NASIL OLACAK?

Öğrenci ulaşım desteği ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversite öğrencilerine ulaşım desteği verileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Ailelerinden uzakta eğitim gören üniversite öğrencilerine okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği vereceğiz. Yılda iki defa verilecek bu destek ile ailelerin yanına gidip gelebilmelerini temin edeceğiz”

Öğrencilere ulaşım yardımı konusunda henüz detaylar açıklanmadı. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ NE KADAR?

Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği yılda 2 kez verilecek. Yanık ''Sosyal yardım alan ailelerin çocuklarını, lisans ve 25 yaş altı olanlara, ailelerinden uzak olan öğrencilerin gidiş ve dönüş biletlerini biz karşılayacağız” şeklinde konuştu. Tek yön 500 liraya kadar ödeme yapacağız. Yılda iki kez olacak. Her bir öğrenciye yaklaşık 2 bin lira ödemesi olacak. Ödemeler, vakıflarımız aracılığı ile öğrencilerimizin IBAN'larına yatırılacak.

Eczane reçete başı ücret 2022 ne kadar? Eczane reçete başı ücret desteği kaç TL?

Anaokulu desteği ne zaman yatacak? Anaokulu yardımı için nereye başvurulur?