04 / 05 / 2024

ÖİB, İstanbul, İzmir ve Kütahya'daki 7 gayrimenkulü satıyor! 

ÖİB, İstanbul, İzmir ve Kütahya'daki 7 gayrimenkulü satıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 3 ildeki 7 gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...



Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre; söz konusu özelleştirme işlemleri "satış" yöntemiyle yapılacak.

Bu çerçevede, İzmir'in Çeşme ilçesinde iki, Kütahya'nın merkez ilçesinde bir, İstanbul'un Tuzla ilçesinde dört gayrimenkulün stışı gerçekleştirilecek.

ÖİB, İstanbul, İzmir ve Kütahya daki 7 gayrimenkulü satıyor! 

Taşınmazların ihalesi için 3 bin Türk Lirası ila 5 bin Türk Lirası arasında değişiklik gösteren tutarlarda şartname bedeli açıklandı. 

Bu kapsamda İzmir Çeşme, İstanbul Tuzla ve Kütahya Merkez'de yer alan gayrimenkuller özelleştirilecek. Satışı yapılacak 3 ildeki 7 gayrimenkulün geçici teminat tutarları ise 300 bin Türk Lirası ile 3 milyon Türk Lirası arasında  değişiklik gösteriyor. 

İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapılmak üzere "pazarlık" ve ardından "açık artırma" usulleriyle yapılacak.

ÖİB, İstanbul, İzmir ve Kütahya daki 7 gayrimenkulü satıyor! 

İzmir'deki gayrimenkuller için son teklifler 27 Eylül'e, Kütahya ve İstanbul'daki gayrimenkuller için ise 28 Eylül tarihine kadar verilebilecek. 

İhalelere katılacak teklif sahiplerinin her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alarak ayrı ayrı teklif sunması ve ilgili belgeleri Özelleştirme İdaresi Başkanlığının "Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/ANKARA" adresine, son teklif verme tarihi saat 18:00'e kadar elden teslim etmesinin gerekli olduğu belirtildi.


Geri Dön