03 / 05 / 2024

ÖİB'nin Hazine konutlarına 3 milyon 30 bin TL'lik teklif geldi!

ÖİB'nin Hazine konutlarına 3 milyon 30 bin TL'lik teklif geldi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığında gerçekleştirilen Manavgat Sorkun Köyü Taşınmazının nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif, 2 milyon 50 bin lira ile Özgür Kaya tarafından verildi



Mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazların nihai pazarlık görüşmelerinde, toplam 3 milyon 30 bin liralık teklif geldi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığında gerçekleştirilen Manavgat Sorkun Köyü Taşınmazının nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif, 2 milyon 50 bin lira ile Özgür Kaya tarafından verildi.

Kırklareli Vize Doğanca Köyü taşınmazı ihalesinde en yüksek teklif 65 bin lira ile Kasım Varoldan, Kırklareli Lüleburgaz Evrensekiz Beldesi taşınmazı ihalesinde 360 bin lira ile Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayi A.Şden geldi.

Muğla Bodrum Konacık Köyü taşınmazının nihai pazarlık görüşmesinde ise en yüksek teklifi 555 bin lira ile Akın Hazırbeton İnşaat San. ve Ticaret A.Ş verdi.

Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü adına kayıtlı İstanbul Başakşehir Hoşdere Köyü taşınmazının nihai pazarlık görüşmesinde ise tüm teklif sahipleri açık artırmadan çekildi.
      
AA


Geri Dön