28 / 04 / 2024

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...



Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) T.C Özelleştirme İdaresi tarafından İstanbul/Kartal/Çavuşoğlu 2796 ada 366 parsel 26.958,33 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye teklif verilmesi hakkında açıklama yaptı. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi 2796 ada 366 parselde yer alan 26 bin 958,33 metrekarelik arsanın satış yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu.

ÖİB nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO dan!  

Vera Konsept GYO tarafından da yapılacak söz konusu ihaleye şirketin de davet edildiği açıklanmıştı. 

Vera Konsept GYO, bugün gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmelerine katıldı. Şirket 1 milyar 625 milyon TL'lik teklifle, en yüksek rakamı sundu. İhale süreci ile ilgili olarak resmi ihale sonucunun açıklanmasının beklendiği belirtildi. 

Vera Konsept GYO, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından  İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli'de 2876 ada 12 parseldeki arsanın satış yöntemiyle özelleştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen ihaleye de katılmıştı. Söz konusu satışla ilgili, ÖİB,  İzmir  Konak arsasının özelleştirilmesi kapsamında, Vera Konsept GYO'nun 13 Aralık'ta yapılacak olan birinci tur pazarlık ile nihai pazarlık görüşmelerine davet edildiğine ilişkin bir bildiri de bulundu. Henzü bu ihale ile ilgili yeni bir gelişme yaşanmadı. 

Vera Konsept GYO'nun KAP açıklaması:
08.12.2023 tarihli özel durum açıklamamız kapsamında Şirketimize ulaşan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın davet yazısında, söz konusu ihale kapsamında Şirketimizin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Merkezinde 14.12.2023 tarihinde gerçekleştirilecek birinci tur pazarlık ile nihai pazarlık görüşmelerine davet edildiği hususu kamuoyu ile paylaşılmıştır.14.12.2023 tarihinde yapılan nihai pazarlık görüşmelerine katılım sağlanmış ve görüşmeler tamamlanmıştır.Şirketimiz tarafından söz konusu ihale kapsamında verilen teklif tutarı 1.625.000.000 TL (BİRMİLYARALTIYÜZYİRMİBEŞMİLYONTL) olup en yüksek teklif şirketimiz tarafından verilmiştir.İhale süreci ile ilgili olarak resmi ihale sonucunun açıklanması beklenmektedir.İhale süreçleriyle ilgili gelişmeler ayrıca yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

  
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Majör Gölyaka'nın inşaat tamamlanma seviyesi yüzde 4.66 oldu: Değeri 4.5 milyar TL'ye yaklaştı!

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 


Geri Dön