02 / 05 / 2024

ÖİB'nin sattığı TTA taşınmazlarının ihalesi sonuçlandı!

ÖİB'nin sattığı TTA taşınmazlarının ihalesi sonuçlandı!

ÖİB, Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri"ne ait (TEKEL/TTA) Balıkesir Ayvalık, Aydın ve Seyhan"daki taşınmazların özelleştirilmesi için düzenlediği nihai pazarlık görüşmelerini tamamladı



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri"ne ait (TEKEL/TTA) Balıkesir Ayvalık, Aydın ve Seyhan"daki taşınmazların özelleştirilmesi için düzenlediği nihai pazarlık görüşmelerini tamamladı.
Özelleştirme İdaresi"nde Proje Grup Başkanı Ayhan Sarısu"nun komisyon başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye Ayvalık taşınmazı için Cebeci Plastik ile Binbir Gıda olmak üzere iki firma katıldı. Sözlü turda Cebeci Plastik ihaleden çekilince Binbir Gıda Tarım Ürünleri"nin verdiği 6 milyon 840 bin TL"lik teklif belirleyici oldu.
Aydın taşınmazının nihai pazarlık görüşmesine de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Sağlık Hizmetleri ile Erhan Koçhan katıldı. Başlangıç tutarının 2 milyon 400 bin TL, artırım aralığının ise 10 bin lira olarak belirlendiği ihalede, en yüksek teklifi 2 milyon 410 bin TL ile Erhan Koçhan verdi.
Adana Seyhan taşınmazının ihalesinde ise başlangıç tutarı olarak belirlenen 19 milyon 800 bin TL"nin üzerinde teklif veren firma olmadı. Her üç ihale de teknik olarak sonuçlanmış oldu.


Geri Dön