28 / 04 / 2024

Oksizen Evleri Sarıyer'de 1 milyon TL'ye 5+1 dubleksler!

Oksizen Evleri Sarıyer'de 1 milyon TL'ye 5+1 dubleksler!

Oksizen Konakları, 2010'un ikinci yarısında tamamlandı ve konut teslimleri yapılmaya başlandı. Projede yer alan 5+1 bahçe dubleksi konutlar 1 milyon TL'ye satışa sunuluyor. Proje Sarıyer'de yer alıyor...



23 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan Oksizen Konakları, Sarıyer 'de hayata geçiriliyor. Eroğlu Yapı 'ın inşasını gerçekleştirdiği projenin inşaat alanı ise 12 bin metrekare.

2008 yılının ikinci yarısında temeli atılan Oksizen Konakları, 2010'un ikinci yarısında tamamlandı ve konut teslimleri yapılmaya başlandı.

Satılabilir alanı 10 bin metrekare olan Oksizen Konakları, 315 metrekarelik 4 +1 teras dubleksler ve 317 metrekarelik 5+1 bahçe dublekslerinden oluşuyor. Teras dubleks konutların bahçeleri 115 ile 116 metrekare büyüklüğünde. Bahçe dubleksi evlerin bahçe alanları ise 146 ile 280 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Bahçeler konutların konumlarına göre farklılık gösteriyor. Projedeki 4+1 teras dubleksi konutlar 800 bin dolardan, 5+1 bahçe dubleksi konutlar ise 1 milyon TL 'den başlayan fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

Studio Galata tarafından mimari tasarımı yapılan Oksizen Konakları 'nda yüzde 25 peşinat verildiği taktirde kalan miktar için 12 ay vadeye kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Banka konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu alınmıyor. Ayrıca firma Bank Asya, İş Bankası ve Yapı Kredi 'yle de anlaşmalı çalışıyor.

Projede fitness, açık havuz, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, sauna, kapalı havuz, kapalı otopark gibi özellikler yer alıyor.

İstanbul'un gözde semtlerinden Sarıyer'in tam merkezinde, boğaza 10 dk'lık mesafede yer alan Oksizen Konakları yeşillikler içerisinde bir vadide yer alan 40 özel konuttan oluşuyor. Zen bahçesi ve elit sosyal aktiviteleriyle seçkin ailelere tam anlamıyla lüks bir yaşam sunuyor.

Doğayla uyumlu mimari dokusuyla dikkat çeken konakların her birinin kendine ait bahçesi var. Oksizen sakinleri, Maslak - çayırbaşı tünel projesi sayesinde Maslak'a da kolaylıkla ulaşıyor.


0212 218 37 70
www.oksizen.com.tr
[email protected]


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön