02 / 05 / 2024

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Salim Oktay, Salih Oktay ortaklığında kuruldu.



Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Salim Oktay, Salih Oktay ortaklığında kuruldu.


Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Kara nakil araçları ile yurt içinde,yurt dısında ve uluslar arası transit yurt içi eşya, malzeme, hammadde vs ve yolcu taşımacığı yapmak. Bu işleri Yapmak için gerekli araçları yurt içinde ve yurt dısında satın alma, kiralama, satmak ve kiraya verebilir. Kara tasıtları ile yurt içinde ve yurt dısında uluslar arası nakliyat ve transit tasıma ve aktarma işlemleri yapmak. Bu işleri yapabilmek içi baska firmaların aracılığını yapmak bu nakliye ve tasımacılık ıcın ıhalelere katılmak komısyon karsılığında ıhale etme yerli ve yabancı fırmalarla beynelminel nakliyat konularında anlaşma yapmak, işbirliği tesis etmek, acentalık alıp vermek bunlara ilişkin sözleşme ve akit yapmak.                  Kara tasıt araçlarının bakım ve onarım işlerini yapmak ve bunlar için gerekli tesis servis, park alanları ve tesisler kurmak satın alamak ve kiraya vermek.                  Şirket konusu ile ilgili her türlü organizasyonları yapmak (turizm,eğlence,toplantı vs) bu organizasyonları yaparken ihtiyacı olan her türlü içecek gıda vs alımını satımını toptan ve parakende yapabilir.Şirket konusu ile ilgili kültür ve gezi turizmi yapabilir bunun ile ilgili her türlü konaklama, restourant vs işletebilir devir alabilir veya devredebilir. Her türlü insan ve yük nakliyesini yapabilir tur,seyahat işleri yapabilir yaptırabilir veya bunlarla ilgili komisyonculuğunu yapabilir. Şirket ayrıca hava kara deniz aracları ile yük ve insan tasımaclığı ile ilgili acenteler acmak, işletmek ve bunlarla ilgili bilet satmak, araçları kiralamak ve bunlarlarla ilgili organizasyonlar düzenlemek.                  Şirket amacını gercekletirebilmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi hertürlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir, ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, imtifa sükna, gayrimenkul mukellefiyeti, kat irtifakı,kat mülkiyetİ tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim,parselasyon, ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerceklestirebilir.  



Geri Dön