17 / 05 / 2024

Salih Oktay

Salih Oktay

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Salim Oktay, Salih Oktay ortaklığında kuruldu.

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı!

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Demirel’in 7.2 milyon dolara satın aldığı Salih Adası, daha önce de satışa çıkmıştı.

Murat Demirel'in Bodrum'daki Salih Adası ihalesi 2 Ekim'de!

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Demirel’in 7.2 milyon dolara satın aldığı Salih Adası, daha önce de satışa çıkmıştı.

Derya Oktay: Estetik kentin özünde olmalı!

OMÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Oktay, Samsun'da geleneksel bina sayısının azalmasının kentin, kendine özgü bir kimlik ve karaktere sahip olmasını zorlaştırdığını söyledi.

İşte Salih Bezci'nin yeni stadyum projesi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin yeni stadyumun da içinde yer alacağı kompleks için eskizlerini çizdiği projenin üç boyutlu görselleri hazırlandı.

Başkan Salih Bezci Ankara'nın yeni stad projesini çizdi!

Kente yapılması planlanan yeni stat için 19 Mayıs’ın yıkılması tekrar gündeme gelirken, ilk proje ATO Başkanı Salih Bezci’den geldi.

Ankara 19 Mayıs Stadı için ilk projeyi Salih Bezci çizdi!

Kente yapılması planlanan yeni stat için 19 Mayıs’ın yıkılması tekrar gündeme gelirken, ilk proje ATO Başkanı Salih Bezci’den geldi. Salih Bezci kendi çizdiği projeyi özetledi.

Ankara'nın yeni stadı için ilk proje Salih Bezci'den!

Kente yapılması plannan yeni stat için 19 Mayıs’ın yıkılması tekrar gündeme gelirken, ilk proje ATO Başkanı Salih Bezci’den geldi: Yeni stadı İstanbul Caddesi’ne doğru kaydıralım...

ATO Başkanı Salih Bezci'den 19 Mayıs Stadı için öneri!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankara’ya inşa edilecek yeni stadyumun 19 Mayıs alanı üzerinde yapılması önerisine destek verdi.

Edirne Kazasker Salih Mescidi ibadete açıldı!

1600'lü yılların başında yapıldığı sanılan Kazasker Salih Mescidi iki yıldan az bir sürede restore edilerek Ramazan ayının ilk cuma namazıyla ibadete açıldı. 2013 yılının Temmuz ayında başlayan onarım çalışmaları, Mayıs 2015'te tamamlandı.

Salih Bezci, 3. Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara ekonomisinin ana damarlarından birinin Siteler’deki mobilyacılık sektörü olduğunu belirtti.

Oktay Saral kimdir?

İnşaat Mühendisi Oktay Saral, AKP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Peki, Oktay Saral kimdir? Oktay Saral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Oktay Saral..

Salih Koca kimdir?

İnşaat Mühendisi Salih Koca, AKP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Salih Koca kimdir? Salih Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Salih Koca...

Salih Cora: Trabzon bölgenin ağabeyi olmalı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora, Trabzon'un hizmetin en kalitelisini hak ettiğini belirterek, "Trabzon bölgenin ağabeyi olmalı" dedi. Salih Cora, Trabzon'a hizmet etmek için milletvekilliğine aday olduğunu belirtti.

Salih Oktay Haberi

Salih Oktay

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Salim Oktay, Salih Oktay ortaklığında kuruldu.


Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Kara nakil araçları ile yurt içinde,yurt dısında ve uluslar arası transit yurt içi eşya, malzeme, hammadde vs ve yolcu taşımacığı yapmak. Bu işleri Yapmak için gerekli araçları yurt içinde ve yurt dısında satın alma, kiralama, satmak ve kiraya verebilir. Kara tasıtları ile yurt içinde ve yurt dısında uluslar arası nakliyat ve transit tasıma ve aktarma işlemleri yapmak. Bu işleri yapabilmek içi baska firmaların aracılığını yapmak bu nakliye ve tasımacılık ıcın ıhalelere katılmak komısyon karsılığında ıhale etme yerli ve yabancı fırmalarla beynelminel nakliyat konularında anlaşma yapmak, işbirliği tesis...