Ekonomi

Okullar açılıyor, veliler dikkat! Hepsiburada'dan dev kampanya

Okullar açılırken Hepsiburada'dan dev bir kampanya geldi. İşte milyonlarca çeşidi barındıran kampanyanın detayları... Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, okul ihtiyaçlarını tamamlayacak gençler ve aileler için avantajlarla dolu okul alışverişi kampanyasını duyuruldu

Hepsiburada, okul alışverişi kampanyasını, milyonlarca çeşit üründe, peşin fiyatına 6 taksit avantajıyla tüketici ile buluşturacak. 

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, okul ihtiyaçlarını tamamlayacak gençler ve aileler için avantajlarla dolu okul alışverişi kampanyasını duyuruldu.

 

Kampanya çerçevesinde Hepsiburada, milyonlarca çeşit ürün bulunan seçkisinde, peşin fiyatına 6 taksit avantajı ile ailelerin bütçelerini rahatlatmayı hedeflemekte.

Okul öncesi anaokulu, ilköğretim, ortaöğretim, lise ve üniversite ihtiyaçlarına göre ayrı listeleler sunulan kampanyanın detayları şöyle: Eğitim araç gereçlerinden okul giyim ve aksesuarlarına, teknolojik cihazlardan uzaktan eğitim için gerekli olabilecek çalışma mobilyalarına kadar çok sayıda seçenek bulunmakta. 

Disney, Marvel, Kral Şakir, Harry Potter, Maşa ile Koca Ayı gibi karakterlerin de lisanslı ürünlerinin avantajlı fiyatlarla öne çıktığı kampanyada her yaştan öğrenci ihtiyaç ve isteklerini tamamlayabilecek. 

Hepsiburada'nın üyelik bazlı sadakat programı Premium üyeleri, tüm alışverişlerinde kargo bedava ve yüzde 3 Hepsipapel kazanımı gibi ayrıcalıklardan yararlanabilecek.