27 / 04 / 2024

'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! Almayan çok pişman olacak 

'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! Almayan çok pişman olacak 

Altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. 'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! 



Altın fiyatları yeni hafataya yukarı yönlü başlarken, yükseliş bugün de devam ediyor. Gram altın 1732 liraya kadar yükselirken çeyrek altın 2829 lira oldu. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusunu araştırıken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den 'Olağanüstü hareketler olacak' uyarısı geldi. 

Dolar ve altın tahminleri ile sık sık gündemde olan ekonomist Selçuk Geçer, ''uyarıyorum, şimdi dikkat'' diyerek elinde altın olanlara seslendi.  

ALTIN FİYATLARINI TETİKLİYOR!

Tüm dünyada etkisini gösteren enflasyon Merkez Bankaları üzerinde etkin rol oynamaya devam ediyor. Hollanda'da resesyon başlarken döviz fiyatları hızla tırmanmaya devam ediyor. FED'in faizleri daha da yükseltmesi, Avrupa Merkez Bankası'nın faizlerde daha da agresifleşmesi, İngiltere Merkez Bankası'nın faizleri daha da yukarı tırmandırması anlamına geliyor. Tüm bu gelişmelerin altın fiyatlarını tetiklediğini söyleyen Geçer, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirtti.

 Olağanüstü hareketler olacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! Almayan çok pişman olacak 

OLAGANÜSTÜ ŞEYLER OLACAK!

Selçuk Geçer, Bugünkü fiyatların bile düşük olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: ''Kripto paraların, altının ciddi anlamda fırsatlar sunduğunu düşünüyorum. Altın kriptoya göre daha düşük risk sunuyor. Kriptoda çok sert düşüşler oldu. Şu anda dibin dibinde geziyor. Ne kadar dibe giderse alım yönü ile o kadar avantaj sunacak. 2024-2025'te olağanüstü hareketler olacak. Oyuna büyükler girdi." dedi. 

 Olağanüstü hareketler olacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! Almayan çok pişman olacak 

ALMAYAN ÇOK PİŞMAN OLACAK!

Geçer, küçük yatırımlar yapmanın ve portföyde her yatırım aracından bir miktar bulundurmak içn fırsat zamanı geldiğini belirtti. . Ne hemen atlayın ne de fırsatı kaçırın diyen Selçuk Geçer ''Ancak bugün almadığımız için pişman olacaksınız.'' dedi.

İstihdam verilerine de dğinen Geçer, Amerika'da işler FED’in istediği gibi gelişmediğiini, işsiliğin armadığını, talebin arttığını söyledi. 

Son dönemde en çok konuta olan talep arttığını söyleyen Geçer: ''Temmuz başında konut alımı daha da arttı. Piyasalar daralır. Resesyona girer. Türkiye'nin ihracat anlamında işi zorlaşır. İthalat anlamında yapılacak bir şey bulunmuyor. Önlem alınmadığı için de karaborsa ortamı oluşabilir." ifadelerini kullandı. 

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın bugün kaç lira? 22 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Geri Dön