29 / 04 / 2024

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?



Dolar kurundaki hareketlilik gümüş fiyatlarını da etkiledi. Altın fiyatlarınının artması ile yatırımcılar gümüşe ilgi göstermeye başladı. Düğünlerde de takı olarak kullanılmaya başlnana gümüşün güncel fiyatları merak ediliyor. Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar? İşte güncel gümüş alış satış fiyatları...

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 1 GRAM GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? 22 AĞUSTOS SALI GÜMÜŞ FİYATLARI

Yatırımcılar ''gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? 1 gram gümüş ne kadar? sorularını araştırıyor. Bu kapsamda Kapalıçarşı gümüş fiyatları takip ediliyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 23,42 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı bugün 21,32 lira, satış fiyatı ise 21,100 liradan işlem görüyor.

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Altından sonra en değerli metal olan gümüş yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcısına kazandırmaya hazırlanıyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının bugün yükselişe geçip geçmeyeceğini merak ediyor. Bu kapsamda uzmanların yorumları araştırılıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini açıkladı. Gümüşteki beklentisini 25 lira olduğunu açıklayan Memiş, yatırımcıları sabırlı olmaları konusunda uyardı.

İslam Memiş, ''Ekim itibariyle altın ve gümüş fiyatlarında agresif yükselişler ile gerçek değerlerini bekliyorum. Altın ons da ilk hedef 2.150 dolar, gümüş ons da ilk hedef 26 dolar  olacak şekilde.'' ifadelerini kullandı.

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın bugün kaç lira? 22 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Doların geleceği seviyeyi görenler gözlerine inanamayacak

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön