06 / 05 / 2024

Olimpia Splendid Unico Easy klima ile yazın keyfini sürün!

Olimpia Splendid Unico Easy klima ile yazın keyfini sürün!

Olimpia Splendid’in görüntü kirliliği yaratmayan dış ünitesi olmayan yer tipi kliması Unico Easy ile yazlar hem serin hem de keyifli çekiyor



Ünlü İtalyan markası Olimpia Splendid  ısıtma ve soğutma sektöründe yenilikler yapmaya devam ediyor.


Dört gözle beklediğimiz yaz ayları boğucu sıcakları da beraberinde getiriyor. Dış ünitesi olmayan, kurulumu kolay ve kullanımı ise son derece pratik olan Unico Easy klimalar ile yazın kurutucu sıcaklığından kolayca kurtulabilisiniz. Dış ünitesi bulunmadığı için her yerde rahatlıkla kullanılabilen Unico  Easy klimalar Akcor Havalandırma Sistemlerinin güvencesiyle ülkemize getiriliyor. 


Olimpia Splendid / Unico Easy dış ünitesiz klimalar, yeni nesil uzaktan kumanda sistemiyle konfor ve rahatlığın simgesi haline geliyor. Ergonomik kontrol, hızlı ve kolay işlem yapan kumandalar  koltuğunuzun konforunu terk etmeden kullanım imkanı sunuyor.


Otomatik Nem Fonksiyonu İle  Maksimum İklim Kontrolü 


Olimpia Splendid Easy klimaları; otomatik fonksiyonu ile odadaki sıcaklık ve neme uygun olarak maksimum iklim kontrolüne karar veriyor. Gece çalışma fonksiyonu,  havalandırma fonksiyonunu geceleri meydana gelen değişik metobolik durumlara uygun hale getiriyor.


Son derece sessiz ve verimli çalışan Unico Easy serisi klimalar size kaliteli bir uyku ortamı yaratıyor. Minimum gürültü ve minimum elektrik tüketimiyle A sınıfı olan Unico Easy klimalar hem gündüz hem de geceleri rahatlıkla kullanılıyor. Unico Easy klimalar ile maksimum konfor sağlanırken minumum enerji harcanıyor.


Olimpia Splendid Markası Türkiye Distribütörlüğü Akcor Havalandırma Sistemleri ve Teknolojik Ürünler San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılmaktadır. 

Olimpia Splendid Soğutmalı Unico Easy   Satış Fiyatı : 900 Euro

Olimpia Splendid Soğutmalı ve Isıtmalı Unico Easy   Satış Fiyatı : 1.000 Euro


Geri Dön