27 / 04 / 2024

Olive Sarıyer Evleri'nde teslimler Aralık'ta!

Olive Sarıyer Evleri'nde teslimler Aralık'ta!

Firma: Yapıdem Gayrimenkul İnşaat

Yapıdem Gayrimenkul imzası ile Sarıyer Maden Mahallesi’nde hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri'nde daireler Aralık ayında teslim edilecek..



Sarıyer Maden Mahallesi’nde Yapıdem Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri'nde 20 adet 4+1 dubleks dairelere yer veriliyor. Projenin inşaatı Aralık 2017’de tamamlanacak.


Modern bir mimari konsepte sahip projede zeminden çatı ve duvarlara yeni nesil teknolojiler kullanıldı. Yüksek tavanlarla ferah bir yaşam alanının sunulduğu Olive Sarıyer Evleri'nde güneye bakan ön cephede doğa manzarası hakim.


Olive Sarıyer Evleri’nin girişinde lounge alanına yer veriliyor. Bu alanı misafirler, şoförler, araç ve okul servisi bekleyenler kullanabiliyor. 


Olive Sarıyer Evleri'nde her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı sunuluyor. Otopark alanından asansörlerle katlara çıkılabiliyor.


Projenin ortak kullanım alanları arasında yürüyüş yolları, havuz ve güneşlenme alanları yer alıyor. Projede ayrıca gece ışıklandırmasına sahip bisiklet parkurları, çocuk oyun bölümleri ve çok amaçlı spor sahası bulunuyor.


Olive Sarıyer Evleri nde teslimler Aralık ta!


Olive Sarıyer Evleri iletişim

Adres: Maden Mah. Yunus Emre Cad. Firuzan Sokak No:1 34450 

Zekeriyaköy - Sarıyer / İstanbul


Tel: (0212) 218 4646

Web: www.olivesariyer.com




Geri Dön