27 / 04 / 2024

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimler Aralık'ta!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimler Aralık'ta!

Firma: Bilgiçler Yapı

Proje: Aktim Ticaret ve İş Merkezi

Ferah modern ticaret merkezi olarak Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakikalık mesafede yükselen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimler Aralık'ta yapılacak..



Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde, Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakikalık mesafede konumlandırılan Aktim Ticaret ve İş Merkezi, ferah modern ticaret merkezi olarak yükseliyor.

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimlerin 31 Aralık 2018 tarihinde yapılması planlanıyor.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde tek katta 100 metrekareden, 3 bin 700 metrekareye kadar büyüyebilen modüler alanların yer alıyor. İş merkezi, 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 27 bin 500 metrekare inşaat alanı olacak şekilde yükseliyor.

46 bağımsız bölümden meydana gelen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde ticari alanların tamamı yükleme boşaltma ve araç parkına uygun şekilde tasarlanmış olup, tamamı gün ışığı alacak şekilde projelendirildi.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara,  makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolu bir araya geldi. 

Kiralama ön talep başvuruları başladı

Bilgiçler Yapı imzası ile yükselen iş merkezinde satılık bağımsız bölümlerin yanı sıra, kiralama ön talep başvuru dönemi de başladı.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde sunulan ayrıcalıklar

Kesintisiz enerji
Ekstra yüksek tavan
Bağımsız dükkan girişleri
Her katta araç girişi
Günışığı alan dükkanlar
Her dükkana özel otoparklar
Modüler işyerleri
Yüksek karlılık
Geniş kolon aralığı
Ulaşım kolaylığı
Otobana 2 dakika


Tel: 444 32 62 
Web: http://www.aktimticaretmerkezi.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön