14 / 05 / 2024

Ömer Çelik, Türkiye'nin tanıtımında sosyal medyayı etkin biçimde kullanma çağrısı yaptı!

Ömer Çelik, Türkiye'nin tanıtımında sosyal medyayı etkin biçimde kullanma çağrısı yaptı!

Yurtiçi ve yurt dışı programlarını soluk almadan sürdüren Kültür ve Turizm Bakanlığı bürokratları son olarak temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ nin birinci pazarı Almanya’ ya gitti...




Yeni sezonda hedefleri büyük tutan Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Türkiye’nin tanıtımında sektörden sosyal medyayı daha etkin biçimde kullanmalarını istedi. 


Yurtiçi ve yurtdışı programlarını soluk almadan sürdüren Kültür ve Turizm Bakanlığı bürokratları son olarak temaslarda bulunmak üzere Türkiye’nin birinci pazarı Almanya’ya gitti. Bakan Ömer Çelik’in talimatıyla Bakanlık Müsteşarı Özgür Özaslan başkanlığındaki Bakanlık Heyeti, Almanya’nın önde gelen yabancı tur operatörleri ile toplantılar gerçekleştirecek. Öte yandan Bakan Çelik sektör temsilcileriyle görüşmeler yapıyor. İlk olarak Türkiye Seyahat Acenteler Birliği (TÜRSAB) heyetini kabul eden Bakan Çelik, konuklarından yeni dönemde önemli destinasyonlarda turizmin geliştirilmesi için özel stratejilerin uygulanmasını isterken, tanıtım stratejisinde sosyal medyanın daha etkin ve yüksek standartta kullanılması gerektiğine dikkat çekti.


Akşam


Geri Dön