29 / 04 / 2024

On beş ayrı  kurutma programı ile kıyafetleriniz ilk günkü gibi! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

On beş ayrı  kurutma programı ile kıyafetleriniz ilk günkü gibi! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi kıyafetlerimi kurutsun ama zarar vermesin diyenler için Hoover, 15 ayrı kurutma programı ile karşımıza çıkıyor. Genellikle bir yıkama makinesi ile birlikte kullanılan kurutma makinesi çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutuyor. İşte merak ettikleriniz..



On beş ayrı  kurutma programı ile kıyafetleriniz ilk günkü gibi! 13 Şubat 2023 fiyat listesi
Teknolojiye ayak uyduran beyaz eşyalardan biride kurutma makinesidir. Wifi özelliğine sahip kurutma makinesini uzaktan koordine etmek mümkün hale geliyor. Isı yolu ile çalışması çamaşırları kolay ütülenebilir hale getiriyor.

KURUTMA MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ

Hoover çamaşır kurutma makineleri genellikle bir yıkama makinesi ile birlikte kullanılan ve çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutuyor.Hoover kurutma makinesi yoğuşturmalı kurutma teknolojisine sahiptir.

Genel özellikleri bakımından zaman erteleme özelliği bulunuyor. Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde kırışıklık önleme özelliği bulunuyor. Bu sayede ütüleme bakımından da zaman ve elektrik tasarrufu sağlıyor. 

Hoover Wi-Fi + bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde nem sensörü bulunuyor. Bu sensör çamaşırın kuru olup olmadığını anlayan bir sensör olarak dikkat çekiyor. Bu sayede makine yeterli kurutma yaptığında kurutmayı sonlandırıyor. 

Wifi+ bluetooth bağlantılı kurutma makinesinin birden fazla programa sahip olduğu görülüyor. Kurutma makinesi 15 tane programa sahiptir.

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde bulunan hızlı kurutma özelliği ile zamandan tasarruf sağlanıyor.

Peki Hoover çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler ? Nerde ne kadara satılıyor ?
 


Geri Dön