15 / 05 / 2024

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum Temmuz'da teslim fırsatı!

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum Temmuz'da teslim fırsatı!

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin Temmuz ayında yapılacağı projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...



Peki Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesinde en düşük konut fiyatı ne kadar? Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesindeki daireler sahiplerine ne zaman teslim edilecek teslimleri ne zaman yapılacak? Önallar Life Bodrum projesindeki konutlar için vade yapılıyor mu? İşte merak edilen soruların cevapları...

Konumuyla dikkat çeken Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesi denize 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Satışların devam ettiği proje Acıbadem Hastanesi'ne 400 metre, Bodrum merkeze 9 kilometre, Mittown Alışveriş Merkezine ise 2 dakika mesafede yükseliyor.

Akıllı ev sistemi, otopark alanı, kamelya gibi alanların bulunduğu Önallar Life Bodrum projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti de veriliyor.

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum Temmuz da teslim fırsatı!

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesi kapsamındaki 3 oda 1 salon konutların brüt alanı 125 metrekare net alanı da 107 metrekare şeklinde tasarlandı. Isı yalıtımı ve ses yalıtımının da yer aldığı daireler yerden ısıtma sistemine sahip.

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesi kapsamındaki dairelerin satış fiyatları 11 milyon 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Paylaşılan detaylara göre, vade farksız ödeme imkanı sunulan Önallar Life Bodrum projesi için kredi de kullanılabiliyor. Projedeki konutların teslimlerinin Temmuz ayında yapılması planlanıyor. 

Verilen bilgilere göre, daire giriş kapılarının yüksek güvenlikli çelik kapılar olarak seçildiği projede ayrıca bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi de bulunuyor. Projede mutfak içerisinde ankastre mutfak seti de mevcut.

Web: http://www.onallarinsaat.com.tr/
Telefon: 444 28 11

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Akyapı Ticarethane'de ön talep toplanıyor! Teslimler 36 ay sonra!

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!


Geri Dön